ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ….ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ!!!

Στα τέταρτα γενέθλιά μας και στη γιορτή που οργανώσαμε γι αυτά, τον Ιούνιο που μας πέρασε, ο επικεφαλής της παράταξής μας κος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ στην ομιλία του, ανέφερε τρείς πολύ σημαντικές προγραμματικές δηλώσεις που θα γίνουν πραγματικότητα όταν η παράταξή μας γίνει Δημοτική Αρχή στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές!!

Θεωρούμε πως και οι τρείς προτάσεις μας είναι πρωτοποριακές και πολύ χρήσιμες, με γνώμονα πάντα την αγάπη μας για τους συμπολίτες μας και τη καθημερινή βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Εμείς θεωρούμε πως ο Δήμαρχος πρέπει να έχει την άμεση δυνατότητα να επικοινωνεί με τους Δημότες της πόλης μας χωρίς <μεσάζοντες>. Έτσι θα μπορεί να ζει κι αυτός από κοντά όλα τα προβλήματα των συμπολιτών μας, τα αιτήματά τους και τις εύστοχες και δίκαιες παρατηρήσεις τους για τα δημοτικά δρώμενα. Αυτό θεωρούμε πως υλοποιεί το κεντρικό μας σύνθημα πως <ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ…!!>

Σήμερα σας παρουσιάζουμε το πρώτο μέτρο που θα λάβουμε με την ανάδειξή μας στη ΝΕΑ δημοτική αρχή τον Σεπτέμβριο του 2019

                  Έτσι αποφασίσαμε πως ο Δήμαρχος κάθε τρίτη Τρίτη του κάθε μήνα θα είναι στο Γραφείο του και θα δέχεται όλους τους συμπολίτες μας  ανεξαιρέτως από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ!!. Και μια διαδικαστική λεπτομέρεια. Προϋπόθεση για την συνάντηση είναι μέχρι την προηγούμενη Παρασκευή της τρίτης Τρίτης οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν καταθέσει διαδικτυακά ή εγγράφως στο γραφείο εξυπηρέτησης  του Δημότη το θέμα τους, ώστε να είναι εκ των προτέρων ενημερωμένος ο Δήμαρχος και να λαμβάνει σύντομα και αποτελεσματικά τις αποφάσεις του σε συνεργασία με τους αντιδημάρχους και τις ανάλογες υπηρεσίες του Δήμου και ο ενδιαφερόμενος να έχει τη λύση του προβλήματος του.

                  Αυτό το μέτρο δείχνει μια άλλη αντίληψη για τη ΝΕΑ Διοίκηση του Δήμου και του ρόλου του στην άμεση εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, χωρίς στείρες γραφειοκρατικές αγκυλώσεις, γιατί τελικά για μας η πιο  άμεση προτεραιότητά  είναι Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ και η αρμονική και ευτυχισμένη ζωή του στην πόλη μας!!!