ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΜΑΣ…!!!

Το  άγιο δωδεκαήμερο και φέτος φθάνει στο τέλος του. Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μας χάρισαν στιγμές ευφροσύνης, αγάπης και οικογενειακής  ζεστασιάς σε όλους μας. Οι ευχές πλεόνασαν και όλοι μας ζήσαμε τη μαγεία των Χριστουγέννων ο καθένας με τον τρόπο του και τις δυνατότητές του.

Για μας όμως τους συνεργάτες και συνοδοιπόρους της ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ 2020 αυτά τα Χριστούγεννα μας επεφύλασσαν χαρές ιδιαίτερες γιατί τα δυο σπιτάκια που στήσαμε στην πόλη μας και τα οποία στολίσαμε με περισσή φροντίδα χριστουγεννιάτικα, μας χάρισαν με απλοχεριά περισσή χαρά και πρωτόγνωρες στιγμές αγάπης και συναδέλφωσης όλων των συμπολιτών μας.

Όταν αποφασίσαμε αυτή τη δράση μέσα στις γιορτές ξέραμε εκ των προτέρων ότι αυτό απαιτεί θυσίες και αφιέρωση χρόνου προσωπικού για τον καθένα μας. Όμως θέλαμε να πούμε τις ευχές μας στους συμπολίτες μας ζωντανά, αυθόρμητα και πηγαία, να τους κοιτάμε στα μάτια και να συνομιλούμε μαζί τους χωρίς παρεμβάσεις και τετριμμένες ηλεκτρονικές άψυχες ευχές!

Και το καταφέραμε! Ο Άγιος Βασιλης περίμενε τα παιδιά να βγάλουν φωτογραφίες και να παραλάβει τα γράμματα τους. Βέβαια δεν μπορούσαμε να μην κάνουμε και την ¨καλή μας πράξη ¨ έτσι συγκεντρώσαμε πάρα πολλά είδη για τον σύλλογο ¨Αγκαλιά ¨  Αποχαιρετήσαμε το 2017 με μια μικρή γιορτή παρέα με συνδημότες μας έξω από το Χριστουγεννιάτικο σπιτάκι μας.  Είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι κόποι μας πάσης φύσεως απέδωσαν. Ζήσαμε ανεπανάληπτες εμπειρίες για τις οποίες ήδη έχουμε γράψει. Ανταλλάξαμε ευχές με ένα γλυκό, καραμέλες για τους μικρούς μας φίλους ή ένα τσιπουράκι για τους μεγαλύτερους που ήταν βάλσαμο στις κρύες μέρες των εορτών. Συζητήσαμε με τους συμπολίτες μας για όλα τα προβλήματα της μικρής μας πόλης και ακούσαμε με πολύ προσοχή τις απόψεις τους, τα παράπονά τους ή και τις διαφωνίες τους ακόμα. Ήταν για μας μια πολύ ωφέλιμη εμπειρία.

Γιορτή Χριστουγέννων 2017

Θέλουμε ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε δημόσια τον ιδιοκτήτη της καφετέριας ALIOS στην Πεύκη κο Τάκη Παππά για την ευγενή παραχώρηση του χώρου που στήσαμε το Πευκιώτικο χριστουγεννιάτικο σπιτάκι μας, καθώς επίσης και τον ιδιοκτήτη της καφετέριας SENSO στη Λυκόβρυση κο Ζησόπουλο .για την παραχώρηση του χώρου που στήσαμε εκεί το χριστουγεννιάτικο σπιτάκι μας.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά το Δήμο ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ και τις αντίστοιχες υπηρεσίες του για τη φροντίδα έκδοσης της σχετικής άδειας. Όμως επιθυμούμε ιδιαίτερα να εκφράσουμε τις άπειρες ευχαριστίες μας στην ομάδα των ηλεκτρολόγων του Δήμου μας για την αμέριστη βοήθεια που μας προσέφεραν με υποδειγματικό επαγγελματισμό και συνέπεια.Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους όλους τους  συμπολίτες  που βοήθησαν σε αυτή την δραστηριότητας όπως τον Νίκο Τ, την Στεφανία Β. την Αννα Π. και όλους τους συνεργάτες μας

Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία και ευτυχία προσωπική και οικογενειακή.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ