ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Η ποδοσφαιροποιήση της πολιτικής ζωής είναι ότι το χειρότερο για τον Δήμο μας. ‘Κάναμε μια καλή μεταγραφή”.” Κλείσαμε αυτόν». ¨Υπέγραψε αυτή και δεν μας στοίχισε και πολύ” “Αυτόν τον έχει αναλάβει αυτός είναι κοντά να υπογράψει, έχει ανάγκη” “παιδιά βάλαμε αυτόν για αρχηγό στην ομάδα, με αυτόν θα τους φάμε όλους ” παιδιά τα βρήκαμε με την άλλη ομάδα αλλά θα έχουν αυτοί τον αρχηγό” ‘Ρε τα έμαθες δεν θα κατέβει αυτή στον αγώνα” Όλο και συχνότερα ακούγονται τέτοιες εκφράσεις στις γνωστές καφετέριες.

Προσωπικά θα ήθελα να ακούσω για στόχους, όραμα, πρόγραμμα. Το ζητούμενο δεν είναι μόνο να κερδίσουμε κάτι , το ζητούμενο είναι να λύσουμε πραγματικά προβλήματα. Να αξιοποιήσουμε το τόπο μας, να δημιουργήσουμε Καλύτερες συνθήκες για τους νέους αυτό είναι το στοίχημα!! Δεν με ενδιαφέρει ποιος” βάζει” με ποιον. Δεν με ενδιαφέρουν οι βαρόνοι της πολιτικής του Δήμου μας .Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα πάρει την πολιτική πελατεία του συγγενή του, την πολιτική πελατεία του κόμματος του. Με νοιάζει να έχει ιδέες και να δουλεύει με πάθος γι αυτές.
Με νοιάζει να είναι ελεύθερος και το κύριο μέλημά του είναι να κάνει τη ζωή μας καλύτερη. Έργα υποδομών θέλουμε, υψηλό επίπεδο μόρφωσης, περιλθαψης, πολιτισμου, θέλουμε. Άνοιγμα δουλειών θελουμε. Τη ζωή μας πίσω θέλουμε.

Ας γίνει αυτή η προεκλογική περίοδος όχι ευκαιρία διχασμού, αλλά μια ευκαιρία για έναν γόνιμο διάλογο, για μια νέα, μια άλλη Λυκόβρυση, για μια νέα, μια άλλη Πεύκη.

Καλώ όλους τους υποψηφίους Δημάρχους του δήμου μας ένα βράδυ να πιούμε όλοι μαζί ένα κρασάκι και να συζητήσουμε όμορφα και απλά ζητήματα που αφορούν την περιοχή  μας και την πορεία μας προς τις εκλογές του 2019.  

ΕΝΩΜΕΝΟΙ  ΜΠΟΡΟΥΜΕ περισσότερα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ