ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ

Είναι γεγονός αναμφισβήτητο πως η περίοδος της Μεγάλης Τεσσαρακοστής είναι μια περίοδος προετοιμασίας των χριστιανών για να βιώσουν όσο γίνεται καλύτερα τα γεγονότα των Αγίων Παθών και της λαμπροφόρου Αναστάσεως του Χριστού, που θεωρείται το συγκλονιστικότερο γεγονός όλης της ανθρωπότητας σε όλους τους αιώνες των αιώνων.

Αυτό λοιπόν το γεγονός έχει φροντίσει η Αγία μας Εκκλησία να το ζούν οι χριστιανοί ανάγλυφα και παραστατικά με όλες τις ακολουθίες της Εκκλησίας μας τη Μεγάλη Εβδομάδα που μέσα από τη χαρμολύπη των πρώτων ημερών της, έρχεται η Ανάσταση του Θεανθρώπου που όλοι μας γιορτάζουμε άλλοι με περισσότερη και άλλοι με λιγότερη επίγνωση των όσων λαμβάνουν χώρα σε όλους τους ορθόδοξους ναούς της πατρίδας μας εκείνες τις μέρες.

Ένα είναι όμως το βιωματικό γεγονός. Όλοι ανεξαιρέτως οι Έλληνες γιορτάζουμε το Πάσχα, το Πάσχα των Ελλήνων, με όλα τα ήθη και τα έθιμα που η ελληνική παράδοση κρατά αιώνες τώρα.

Η Δημοτική Κίνηση  ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ  2020  με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα εύχεται ολόψυχα σε όλους τους συμπολίτες μας να βιώσουν το πραγματικό και ουσιαστικό νόημα αυτών των εορτών έτσι ώστε ο Αναστημένος Χριστός να αναστηθεί και στις καρδιές μας, γιατί μόνο τότε θα πάρουμε δύναμη να συνεχίσουμε τον καθημερινό μας αγώνα μέσα από τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε σαν πολίτες και σαν Έθνος.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Κ Α Λ Η  Α Ν Α Σ Τ Α Σ Η!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ