ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 4ης Ιουλίου  2018  η δημοτική μας παράταξη, πιστή στις αξίες της και στις βασικές της αρχές, επικαιροποίησε ένα πάγιο αίτημά της που επι τέσσερα χρόνια το υποστηρίζει με πάθος, πιστεύοντας βέβαια ακράδαντα πως υποστηρίζει το αυτονόητο:  Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ!

Ένα αίτημα που σαφώς δεν έπρεπε να είναι αίτημα, αλλά θεσμική και ηθική υποχρέωση του κου Δημάρχου, ο οποίος κωφεύει χαρακτηριστικά και κατά τη γνώμη μας για λόγους ανεξήγητους. Η νέα μας πια φωνή στο Δημοτικό Συμβούλιο, η Δημοτική Σύμβουλος κα ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΕΦΗ  υποστήριξε με ενάργεια και πειθώ το θέμα το οποίο αναφέρθηκε στην εκτός ημερήσιας διάταξης διαδικασία του Δημοτικού Συμβουλίου, προβληματίζοντας τους Δημοτικούς Συμβούλους όλων των παρατάξεων οι οποίοι φυσικά δεν πήραν θέση, μηδέ εξαιρουμένου και του προεδρεύοντος κου Αντιδημάρχου!

Εμείς κάναμε το καθήκον μας. Εμείς επισημάναμε το έλλειμμα Δημοκρατίας και σεβασμού των θεσμών που διέπουν τη λειτουργία του Δήμου μας. Ήταν θεσμική, ηθική και κοινωνική μας υποχρέωση μα προ πάντων εκδήλωση σεβασμού προς τους συμπολίτες μας.

              Ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους οι κρατούντες.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ