ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ 2020 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ 30/8/18

Η Δημοτική Παράταξη ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ 2020  στο Δημοτικό Συμβούλιο της 30ης Αυγούστου 2018, δια της εκπροσώπου της κας ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΕΦΗΣ εισηγήθηκε το πιο κάτω θέμα  το οποίο, κατά την άποψή της απασχολούν τους συμπολίτες μας:

  1. Στην πόλη μας δεν λειτουργεί Βρεφονηπιακός Σταθμός, ενώ λειτουργούν σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο τρεις Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί οι οποίοι εξυπηρετούν πολύ ουσιαστικές ανάγκες των συμπολιτών μας. Έχουμε γράψει και στο παρελθόν για την ανυπαρξία βρεφονηπιακού Σταθμού στην πόλη μας. Κατανοούμε απόλυτα τις ενδεχόμενες δυσκολίες, αλλά θεωρούμε πως είναι άμεση ανάγκη η λειτουργία του κι αυτό γιατί η πόλη μας τα τελευταία χρόνια κατοικείται από νέα ζευγάρια που έχουν δημιουργήσει πρόσφατα οικογένεια και είναι φυσικό επακόλουθο η ύπαρξη βρεφών που η φύλαξή τους στις ώρες εργασίας των γονέων τους, είναι αδήριτη ανάγκη. Για το λόγο αυτό και επειδή βρισκόμαστε στην αρχή της νέας σχολικής χρονιάς παρακαλέσαμε με την παρέμβασή μας τη Δημοτική Αρχή να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρά την έλλειψη έστω και ενός Βρεφονηπιακού Σταθμού και να κάνει τις απαραίτητες και στοιχειώδεις ενέργειες για την ίδρυσή του.

Θεωρούμε πως αυτό τo θέμα που η Δημοτική μας παράταξη ανέδειξε με τις παρεμβάσεις της είναι επίκαιρο και καθοριστικό για την ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ