Ο ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ….ΑΧΝΟΦΕΓΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ!!!

Όταν  μένουν λιγότερο από οκτώ μήνες από τις επόμενες Δημοτικές εκλογές, έχει ήδη αρχίσει, άτυπα μεν, η προεκλογική περίοδος και σιγά-σιγά διαφαίνονται και οι παρατάξεις οι οποίες θα διεκδικήσουν  τη νέα Δημοτική αρχή. Για το λόγο αυτό η παράταξή μας επιθυμεί να ενημερώσει τους συμπολίτες μας για τα πρώτα  προεκλογικά δεδομένα.

Έχει ήδη αποφασιστεί από καιρό ότι οι επόμενες Δημοτικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 26/5/2019 ημέρα Κυριακή και οι επαναληπτικές στις 2/6/19  μαζί με τις Ευρωπαϊκές εκλογές για την ανάδειξη του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.

Μέχρι τη στιγμή αυτή που γράφονται αυτές οι γραμμές επίσημα υπάρχουν δεδηλωμένα δύο υποψηφιότητες του Δημάρχου κου ΤΑΣΟΥ ΜΑΥΡΙΔΗ και της ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ 2020 με υποψήφιο Δήμαρχο τον κου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΟΥ, επίσης έχει ανακοινωθεί τον Μάρτιο 2018 η νέα παράταξη ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΠΕΥΚΗ ΜΑΖΙ όπου είναι στη διαδικασία ανεύρεσης υποψηφίου δημάρχου.  Βέβαια ακούγονται και άλλες υποψηφιότητες, χωρίς ακόμα επίσημες ανακοινώσεις, όπως του κου ΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, της κας ΠΑΤΟΥΛΗ, του ΚΚΕ,  της Ριζοσπαστικής ανατροπής, Λυκόβρυση-Πεύκη.-,  και η δημιουργία παράταξης από το  ΚΙΝΑΛ ( ΠΑΣΟΚ). Όλες αυτές οι παρατάξεις είναι υπαρκτές χωρίς ακόμα να έχουν δηλώσει επίσημα την κάθοδό τους στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές.

               Η Δημοτική παράταξη ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ 2020 πιστεύει στα πολιτικά κόμματα και τη σημασία που έχουν στην κοινοβουλευτική δημοκρατία, αλλά θεωρεί πως πρώτιστα απαιτείται οι υποψήφιοι Δήμαρχοι να έχουν αυτοδιοίκητή εμπειρία και να έχουν δείξει δείγματα γραφής ότι αγαπούν πραγματικά την πόλη μας.

               Η Δημοτική παράταξη ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ 2020 απευθύνει κάλεσμα προς όλους όσους ενδιαφέρονται και νοιάζονται πραγματικά για τα κοινά της πόλης μας, να συστρατευθούμε στον ένα και μοναδικό σκοπό που είναι ο Δήμος μας να αποκτήσει την οντότητα που του αξίζει, προσφέροντας στους συμπολίτες μας  ό,τι καλύτερο μπορεί, βελτιώνοντας συνεχώς την καθημερινότητά τους. Μία είναι η αλήθεια. Αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν γιατί ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!. Καλούμε τους υποψηφίους Δημάρχους ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να βρεθούμε και να συζητήσουμε προβλήματα της πόλης μας αλλά και την πορεία μας προς τις εκλογές.

Ο Δήμος μας έχει ανάγκη από νέα πρόσωπα που να προέρχονται από τους φορείς του, γιατί είναι δοκιμασμένη η προσφορά τους και η διάθεσή τους για εργασία χωρίς όρια και συμβιβασμούς. Αυτό δεν σημαίνει πως και οι δοκιμασμένοι παλιοί δεν έχουν την αξία τους! Η συνεργασία των παλιών και των καινούργιων είναι το ιδανικό για όσους επιθυμούν να εργαστούν με ανιδιοτέλεια και γνήσια εθελοντική διάθεση.

Το τελικό ζητούμενο είναι οι συμπολίτες μας και η ειλικρινής διάθεση επίλυσης των προβλημάτων τους.

Το ευχόμαστε ολόψυχα!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ