ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!

Την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018  η Δημοτική μας Κίνηση ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ 2020 μοίρασε την καθιερωμένη πια εφημερίδα μας σε όλους τους συμπολίτες μας που ήσαν στις λαϊκές αγορές της πόλης μας. Στο φύλλο του Μαρτίου 2018 είχαμε μια ειδική αφιέρωση στην παγκόσμια ημέρα της γυναίκας που γιορτάστηκε την επομένη ημέρα 8/3. Προσπαθήσαμε με το κύριο αυτό άρθρο μας να δώσουμε το πραγματικό νόημα αυτής της επετείου, απευθυνόμενοι σε όλες τις γυναίκες συμπολίτισσές μας, δίνοντάς τους τις ευχές μας.

Δεν θα μπορούσε να λείπει από την εφημερίδα μας άρθρο μας αφιερωμένο στο πολύ επίκαιρο θέμα της κατασκευής του mall στη Λυκόβρυση  και την έλλειψη ενημέρωσης από τη Δημοτική Αρχή.

Τέλος στη δεύτερη σελίδα της εφημερίδας μας παρουσιάσαμε την πολύ πλούσια δράση μας στο τρίμηνο που πέρασε με τις πολύ πετυχημένες εκδηλώσεις μας που η Δημοτική μας Κίνηση οργάνωσε.

Πρέπει να επισημάνουμε την ιδιαίτερη ανταπόκριση των συμπολιτών μας στην εφημερίδα μας την οποία διάβαζαν με προσοχή, κάνοντάς μας διάφορες επίκαιρες ερωτήσεις για τα όσα συμβαίνουν στο Δήμο μας. Οι συμπολίτες μας αγωνιούν και ενδιαφέρονται και εμείς με τις μικρές μας δυνάμεις ανταποκριθήκαμε στη θέλησή τους.

Η προσπάθειά μας αυτή θα συνεχιστεί και στο άμεσο μέλλον. Αξίζει για αυτό το σκοπό κάθε κόπος και προσπάθεια!