Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!

Για άλλη μια φορά στις 4 Απριλίου,  Μ. Τετάρτη,  η Δημοτική μας Κίνηση μοίρασε στους συμπολίτες μας με την ευκαιρία των λαϊκών αγορών Λυκόβρυσης και Πεύκης την μικρή μας εφημερίδα με τους βασικούς μας προβληματισμούς του μήνα που πέρασε, αλλά και με τα πρόσφατα νέα μας που αφορούσαν τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες μας.

Τα στελέχη μας βρέθηκαν μαζί με τους συμπολίτες μας που ψώνιζαν στις λαϊκές της πόλης μας και αφού τους πρόσφεραν την εφημερίδα μας αντήλλαξαν μαζί τους σκέψεις και απόψεις γύρω από τα τρέχοντα θέματα που αφορούν το Δήμο μας. Ήταν μια ευκαιρία άμεσης επικοινωνίας με τους κατοίκους της πόλης μας, οι οποίοι πραγματικά μας εξέπλητταν με τις τοποθετήσεις τους, την ωριμότητά τους αλλά και την αγωνία τους για τα δημοτικά δρώμενα.

Η εφημεριδούλα μας ΜΑΘΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ , μια ευκαιρία για μας άμεσης επικοινωνίας, έτυχε πολύ ευμενούς υποδοχής από όλους σχεδόν τους συμπολίτες μας οι οποίοι μας ρωτούσαν βασικά που ανήκουμε πολιτικά και από ποιον κομματικό σχηματισμό εξαρτώμεθα. Εμείς για πολλοστή φορά τους τονίζαμε πως δεν ανήκουμε σε κανένα πολιτικό κόμμα,  μη έχοντας καμμιά απολύτως κομματική εξάρτηση και πως η μοναδική μας εξάρτηση είναι η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ για την οποία εργαζόμαστε εδώ και τέσσερα χρόνια με υποδειγματικό ζήλο και αφοσίωση!!

Αφού μοιράσαμε και στις δύο λαϊκές το έντυπό μας και αφού ευχηθήκαμε σε όλους καλή Ανάσταση αποχωρήσαμε με ιδιαίτερη ικανοποίηση για τη δράση μας αυτή, η οποία μας έδωσε την ευκαιρία της άμεσης επικοινωνίας με τους συμπολίτες μας.