Μιχόπουλος Θεόδωρος
Υπ. Δημοτικός σύμβουλος Πεύκης

Μιχόπουλος Θεόδωρος  γιός  του Παναγιώτη Μιχόπουλου  και της Ελένης Αμπανούδη Μιχοπούλου, συνταξιούχων σήμερα πρώην υπαλλήλων του ΙΚΑ.

Γεννήθηκα  στις 29/09/1968 στην Αθήνα.

Πήγα Δημοτικό και  Λύκειο  στα Εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτονα  ενώ Γυμνάσιο φοίτησα στο 1ο Γυμνάσιο Πεύκης.

Πτυχιούχος οικονομολόγος αμερικάνικου πανεπιστημίου . Από το 1993 εργάστηκα ως τραπεζικός υπάλληλος φτάνοντας στο βαθμό του Διευθυντής καταστήματος , από όπου συνέχισα ως  Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος  στη μητρική εταιρεία ,μέχρι το 2003 .

Τα τελευταία 16 χρόνια  δραστηριοποιούμαι στον χώρο των κατασκευών κτηρίων με εξειδίκευση  της εταιρείας μου τα 7 έτη  στον χώρο των προκατασκευασμένων ενεργειακών μεταλλικών κτηρίων.

Πολλά χρόνια μπασκετμπολίστας με συμμέτοχη στις ομάδες Μπάσκετ και της Πεύκης και της Λυκόβρυσης και προπονητής για το ίδιο διάστημα στις Ακαδημίες των εν λόγω ομάδων..

Παντρεμένος με την Ελένη –  Άννα Κατραντζή και πατέρας δύο παιδιών του Αίολου, 13 ετών και της Ελένης 6 ετών που φοιτούν στα αντίστοιχα δημόσια σχολεία του δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης

Μεγάλωσα στην Πεύκη όπου μένω μόνιμα τα τελευταία 39 χρόνια Ο παππούς μου Νικόλαος  Αμπανούδης , πατέρας της μητέρας μου ήρθε στην Πεύκη, την εποχή που λεγόταν ακόμα Μαγκουφάνα, από την Χίο το 1916 και ήταν ο πρώτος κοινοτάρχης της Λυκόβρυσης όταν η Λυκόβρυση έγινε κοινότητα.