ΜΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ!!!

Έχουμε  στο ενεργητικό μας μέχρι τώρα ως ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΠΕΥΚΗ  2020 πολλές πετυχημένες εκδηλώσεις μέσα στα πέντε χρόνια που δραστηριοποιούμεθα στην πόλη μας. Την Παρασκευή 1η Μαρτίου 2019 προσθέσαμε άλλη μία στο μουσικό μεζεδοπωλείο ΚΑΝΤΑΡΑΚΙ στη Λυκόβρυση, οργανωμένη από δύο εκλεκτά μέλη της παράταξής μας και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι,  τον ΝΙΚΟ ΜΟΥΝΔΡΙΖΑ και την ΜΑΙΡΗ ΜΠΑΖΙΓΟΥ.

Η ιδέα είχε ξεκινήσει πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και μέσα σ αυτό το χρονικό διάστημα οι δύο συνεργάτες της παράταξης εργάστηκαν παραγωγικά και κατάφεραν να προσφέρουν μια πολύ όμορφη βραδιά στους συμπολίτες μας, μιας και η περίοδος της Αποκριάς το καλούσε! Γρήγορα το ΚΑΝΤΑΡΑΚΙ γέμισε από φίλους των δύο υποψηφίων, αλλά και από συμπολίτες μας οι οποίοι αγαπούν και υποστηρίζουν την παράταξη. Από την αρχή φάνηκε πως το κέφι και η αποκριάτικη ατμόσφαιρα θα πλεόναζε χαρακτηριστικά.

Στην αρχή οι εκλεκτοί μεζέδες και το πολύ καλό κρασί  συνέβαλαν στην εύθυμη ατμόσφαιρα που επικράτησε μέχρι τέλους. Οι αμφιτρύωνες της βραδιάς ο Νίκος και η Μαίρη μίλησαν καλωσορίζοντας όλους τους φίλους που παρευρίσκονταν, κάνοντας μια αναδρομή της πορείας τους στην παράταξη και αναλύοντας τους στόχους  και τα οράματά τους για την πόλη μας. Καταχειροκροτήθηκαν από όλους! Στη συνέχεια μίλησε ο υποψήφιος Δήμαρχος κος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ο οποίος είχε και για τους δύο ένα καλό λόγο να πεί.

Το κέφι δυνάμωσε και η αποκριάτικη ατμόσφαιρα έφτασε στο αποκορύφωμά της με την ορχήστρα του κέντρου η οποία με το εκλεκτό της πρόγραμμα κράτησε τη διασκέδαση όλων στο αποκορύφωμά της μέχρι τις πρωινές ώρες. Ήταν μια βραδιά ξεχωριστή για όλους μας, αλλά ιδιαίτερα για τους διοργανωτές της τον ΝΙΚΟ ΜΟΥΝΔΡΙΖΑ και την ΜΑΙΡΗ ΜΠΑΖΙΓΟΥ.

Τους  ευχήθηκαν όλοι από καρδιάς ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στις Δημοτικές εκλογές και όλοι έφυγαν με τις καλύτερες των εντυπώσεων.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ  2020

                                    ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ    ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

                                 ΝΙΚΟΣ  ΜΟΥΝΔΡΙΖΑΣ             ΜΑΙΡΗ ΜΠΑΖΙΓΟΥ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ