ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΕΜΑΤΗ ΑΓΑΠΗ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΧΟΡΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ

Εδώ και δύο μήνες η Δημοτική παράταξη ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ 2020 προετοίμαζε με πολύ μεράκι και κέφι την  εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη παραρεμάτιο περιοχή της Πύρνας στη ΛΥΚΌΒΡΥΣΗ στο χώρο που βρίσκεται το παρεκκλήσιο του Αγίου Σπυρίδωνα. Δεν ήταν εύκολο το εγχείρημα, γιατί όλα προετοιμάστηκαν σε υπαίθριο χώρο, αλλά τελικά τα μέλη μας φρόντισαν να μην λείψει τίποτα από τους προσκεκλημένους μας αλλά να λειτουργήσουμε κάτω από σωστές και νόμιμες προϋποθέσεις, είμαστε οι πρώτοι που ζητήσαμε και πήραμε άδεια από την δημοτική αρχή, ενημερώσαμε την πυροσβεστική και την αστυνομία.

Ένα πολύ όμορφο αντάμωμα συμπολιτών με ελαφρύ φαγητό, κρύες μπύρες, κρασί και αναψυκτικά, με μια λαϊκή ορχήστρα που πολύ γρήγορα με τις πενιές της ξεσήκωσαν τους συμπολίτες μας για χορό, σε μια μέρα που είχε συμμαχήσει μαζί μας από πλευράς καιρού, σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον που το πολύ ελαφρύ αεράκι έκανε την παραμονή των προσκεκλημένων συμπολιτών μας ιδανική για ποιοτική διασκέδαση που πράγματι λείπει από τις μέρες μας.

Και νομίζουμε πως το πετύχαμε! Κατά γενική ομολογία όλων των καλεσμένων μας, εντυπωσίασε η οργάνωσή μας και η προσπάθειά μας να περάσουν κάποιες ώρες διασκέδασης μαζί  μας, χωρίς να τους λείψει τίποτα. Όλα εξελίχθηκαν απίθανα καλά κι αυτό φάνηκε από τα καλά λόγια που όλοι όταν έφευγαν είχαν να μας πουν με πολύ αγάπη. Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε το εκκλησάκι του Αγίου Σπυρίδωνα που έλαμπε από καθαριότητα, γιατί είχαμε φροντίσει για αυτό δύο μέρες νωρίτερα. ‘Έτσι οι περισσότεροι των προσκεκλημένων μας το επισκέφθηκαν, άναψαν το κεράκι τους κι είπαν δυο λόγια προσευχής στον Άγιο!

Η Δημοτική παράταξη ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ 2020 που οργάνωσε την όμορφη αυτή γιορτή αισθάνεται υποχρεωμένη να ευχαριστήσει τους 250 και πλέον συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και γιόρτασαν μαζί μας την αρχή του Φθινόπωρου, την περιφέρεια που ψέκασε την περιοχή για τα κουνούπια,  τους εργαζόμενους του Δήμου μας που ήταν δίπλα μας όλες αυτές τις μέρες της προετοιμασίας, τους χορηγούς μας που ανταποκρίθηκαν και μας βοήθησαν παντοιοτρόπως, συμβάλλοντας στην επιτυχία της εκδήλωσής μας.

               Τέλος όλοι εμείς της Εκτελεστικής Επιτροπής της παράταξής μας είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που οι κόποι μας στη φάση της προετοιμασίας της εκδήλωσης, αλλά και κατά τη  ημέρα της εκδήλωσης <έπιασαν τόπο>! Το διαπιστώσαμε στα  χαρούμενα πρόσωπα όλων των συμπολιτών μας που ήταν παρόντες στην όμορφη αυτή γιορτή συναδέλφωσης της πόλης μας.

 Πρέπει να τονίσουμε όμως ότι η μεγαλύτερη ικανοποίηση μας είναι που αναδείξαμε αυτή την περιοχή και μπόρεσαν να τη μάθουν περισσότεροι συμπολίτες μας, Σημαντικό σημείο της ανάδειξης μας είναι το εκκλησάκι του Αγίου Σπυρίδωνα όπου το βάψαμε , βάλαμε σχοινί στο καμπαναριό και τοποθετήσαμε ταμπέλα στον δρόμο. Δημιουργήσαμε βίντεο στο YouTube όπου βοηθάει όσους θέλουν να βρουν αυτή την περιοχή,  επίσης προσθέσαμε στο google maps την περιοχή για διευκόλυνση του προορισμού μέσα από το αυτοκίνητο. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σε συνεργασία με την Περιφέρεια, τον Δήμο και τους φορείς για την λύση μικρών και μεγάλων προβλημάτων της περιοχής Του Αγίου Σπυρίδωνα.  

Αυτά για μας είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση που νοιώσαμε!

              Σας ευχαριστούμε!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ