ΜΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ

Η Δημοτική  Κίνηση ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ  2020 με λύπη και απογοήτευση ανακοινώνει προς τους συμπολίτες μας ότι έγκαιρα ζητήθηκε από το Δ.Σ. του ΠΕΑΠ να μας παραχωρηθεί η αίθουσα ΜΑΝΟΛΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ του Δημοτικού θεάτρου Πεύκης στις 26 Φεβρουαρίου 2018,προκειμένου η Κίνησή μας να ενημερώσει υπεύθυνα τους συμπολίτες και τους φορείς της πόλης μας για το θέμα της επικείμενης ανέγερσης του Mail στη Λυκόβρυση και τα ενδεχόμενα προβλήματα που αυτό θα δημιουργήσει στην αποπεράτωση επιτέλους του κλειστού Γυμναστηρίου της πόλης το οποίο αναμένουν οι συμπολίτες μας να τους παραδοθεί επί μία 15ετία!

Δυστυχώς η Δημοτική Αρχή επέλεξε να μην μας απαντήσει καν, έστω και αρνητικά, προσφιλής πρακτική την οποία τηρεί για την Κίνησή μας επί μία τετραετία! Αυτά δεν συνάδουν με τις δημοκρατικές πρακτικές και τα χρηστα συμαλλακτικά ήθη από τα οποία πρέπει να διέπεται η λειτουργία της Δημοτικής Αρχής.

Λυπούμεθα ειλικρινά καταγγέλλοντας συγχρόνως τη στάση αυτή της Δημοτικής Αρχής και παρακαλούμε θερμα το συντομότερο δυνατόν τον κο Δήμαρχο να ενημερώσει τους συμπολίτες μας λαμβάνοντας προς τούτο τις σχετικές πρωτοβουλίες ως οφείλει.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ