ΜΑΡΟΥΛΗ ΚΑΛΛΙΌΠΗ (ΠΩΛΙΝΑ)
Υπ. Δημοτικός σύμβουλος Πεύκης

Ονομάζομαι Καλλιόπη Πωλίνα Μαρουλή.

Γεννηθηκα και μεγάλωσα στην Πεύκη ενώ τα τελευταία 13 χρόνια είμαι κάτοικος Λυκόβρυσης.

Αποφοίτησα απο το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μιλώ τρεις ξένες γλώσσες, αγγλικά,γαλλικά και ιταλικά.
Παντρευτηκα σε νεαρή ηλικία και μέσα απο τον γάμο μου απέκτησα τρία παιδιά.

Το 2001 ξεκίνησα την πρώτη μου επιχείρηση με την επωνυμία STATUS ΕΕ η οποία διέπρεψε στην υλοποίηση οικονομοτεχνικών μελετών καθώς και στην συμβουλευτική επιχειρήσεων δημιουργώντας συνεργασία με μεγάλους τραπεζικούς και χρηματοοικονομικούς φορείς.
Το 2007 έλαβα πιστοποίηση ως Μεσίτρια Αστικών Συμβάσεων απο το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά όπου τότε διατηρούσα την έδρα της επιχείρησης μου.
Κατά την ενασχόληση μου με το real estate έλαβα μέρος σε μεγάλες εκθέσεις όπως η tourism and property στην Ελλάδα αλλά και στο Βερολίνο.

Σήμερα εν έτη 2019 διατηρώ με τον σύζυγο μου την εταιρεία STATUS Financial Consulting στην Ν.Ιωνια Αττικης καθώς και την εταιρεία
ΑLEXANDER VERGINA’S SUPPORT στην Θεσσαλονικη οι οποίες ασχολούνται με χρηματοοικονομικές μελέτες, επιχειρηματικά σχέδια, ρυθμίσεις οφειλών απέναντι σε τραπεζικούς φορείς και την υπαγωγή ελεύθερων επαγγελματιών στον νόμο 4469/17 ο οποίος στηρίζει τις επιχειρήσεις τοποθετώντας τες σε πλάνο βιωσιμότητας.
Παράλληλα από τον Ιανουάριο του 2019 οι επαγγελματικές μου δραστηριότητες επεκτάθηκαν στο Βουκουρεστι, ιδρύοντας την εταιρία Direct Sollutions P&D SRL η οποία εστιάζει στη συμβουλευτική επιχειρήσεων και σε εξαγωγές προϊόντων Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης.

Πήρα την απόφαση να είμαι ανάμεσα στους Υποψηφιους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδιασμου Λυκόβρυση Πεύκη 2020 γιατί πιστεύω πως στόχο έχει να ανακουφίσει έναν, απο πολλές απόψεις, ταλαιπωρημένο Δήμο φέρνοντας ευημερία, ανάπτυξη και αλληλεγγύη.

Όραμα μου είναι να ασχοληθώ με την κοινωνική Πρόνοια του Δήμου μας ως προς:

1)Τους ανέργους
2)Τις ομάδες χαμηλού εισοδήματος
3)Τους ελεύθερους επαγγελματίες τις περιοχής των οποίων νοσούν οι επιχειρήσεις
4)Τις ανάγκες ηλικιωμένων ατόμων με παροχή ιατρικής αλλά και κοινωνικής μέριμνας

Με ανιδιοτέλεια και ομαδικότητα όλα είναι υλοποιήσιμα.

Καθε πολίτης έχει το Δικαίωμα να Ζει αξιοπρεπώς στον τόπο του.