Η Λυκόβρυση ψήφισε ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΟΥ

Η Λυκόβρυση ψήφισε ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΟΥ για νέο Δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Την Κεντρική Προεκλογική Ομιλία στη Λυκόβρυση έκανε χθες βράδυ στην Πλατεία της Λυκόβρυσης (Γρ. Λαμπράκη 7), μπροστά από το Εκλογικό της Περίπτερο η παράταξη  ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΠΕΥΚΗ 2020 του Υποψηφίου Δημάρχου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΟΥ.

Η παρουσία του κόσμου ξεπέρασε τα 250 άτομα, καθαρά κατοίκους του Δήμου μας και ψηφοφόρους, που αναζητούν την Αλλαγή στο Δήμο.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν μεταξύ άλλων οι Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της “Ανεξάρτητης Αυτοδιοίκησης Αττικής” του Γιάννη Σγουρού, Έλενα Παπανδρέου και Νίκος Γκίνης, ο τ. μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Αλέκος Οφίδης, οι Υποψήφιες Δημοτικές Σύμβουλοι Μεταμόρφωσης με τον Συνδυασμό “Νέα Πορεία Ενωτική Δημιουργική Ανανέωση” του Υποψηφίου και σημερινού Δημάρχου Μιλτιάδη Καρπέτα, Αγγελική Σαμπάνη και Νικολέττα Πατέλη κλπ.

Η Αγγελική Σαμπάνη προλόγισε τον Υποψήφιο Δήμαρχο Παναγιώτη Ιωάννου.

Στην ομιλία του ο Παναγιώτης Ιωάννου αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους,  τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

“Η Δημοτική παράταξη ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ 2020 και εγώ προσωπικά σας ευχαριστούμε θερμά που παρευρίσκεστε  στην αποψινή προεκλογική μας ομιλία στη Λυκόβρυση, στην πόλη για την οποία η παράταξή μας από το 2014 που ιδρύθηκε μέχρι σήμερα έχει δείξει το αμέριστο και πηγαίο ενδιαφέρον της για όλα τα προβλήματά της, με στόχο να καταστεί ένα όμορφο προάστιο της Αττικής όπως όλα τα άλλα, παίρνοντας όλα τα χαρακτηριστικά μιας βιώσιμης πόλης με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές που αυτό ακριβώς απαιτεί.

Για να επιτευχθεί όμως αυτό πρέπει να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις που θα εξασφαλίσουν ένα περιβάλλον που θα σέβεται τον πολίτη και τις ανάγκες του, ένα περιβάλλον που θα είναι συμβατό με όλες τις  περιβαλλοντικές απαιτήσεις και προοπτικές, ένα περιβάλλον που θα δίνει μεν προτεραιότητα στην ανάπτυξη της πόλης, αλλά συγχρόνως θα το  απομακρύνει από άναρχες δομήσεις, είτε οικιστικού, είτε βιομηχανικού περιεχομένου, από τις οποίες σήμερα  ένα μεγάλο κομμάτι της υποφέρει. Η παράταξή μας εδώ και τέσσερα χρόνια έχει μελετήσει με κάθε λεπτομέρεια όλα τα περιβαλλοντικά προβλήματα της πόλης και είναι έτοιμη με επιστημονικό σχεδιασμό να υλοποιήσει το πρόγραμμά της για το σκοπό αυτό.

Αρχικά δεσμευόμαστε ενώπιον όλων των συμπολιτών μας να προωθήσουμε με ταχύτατους ρυθμούς το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της πόλης, έτσι ώστε ένα χρόνιο πρόβλημα να βρει τη λύση του, αλλά συγχρόνως να ανοίξει όλες τις προοπτικές για μια βιώσιμη πόλη, χωρίς να παρουσιάζουν ορισμένες γειτονιές της τριτοκοσμικό χαρακτήρα που αμαυρώνει τη γενική της πολεοδομική  εικόνα.

Έτσι για παράδειγμα πολύς λόγος γίνεται για την κατασκευή του Mall  στα όρια της πόλης με τη Μεταμόρφωση, η οποία κατασκευή διχάζει τους συμπολίτες μας, που άλλοι επιθυμούν και άλλοι όχι τη δημιουργία του. Εδώ ακριβώς βρίσκεται το πρόβλημα. Πως μπορούμε να παίρνουμε θέση για ένα τόσο σοβαρό θέμα αν δεν θεσμοθετηθεί το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της πόλης που θα εξασφαλίζει όλες τις περιβαλλοντικές προϋποθέσεις που απαιτούνται. Η ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ 2020 δεν είναι αντίθετη με την κατασκευή του, αρκεί να τηρηθούν όλες οι περιβαλλοντικές δεσμεύσεις που θα απαιτηθούν. Γιατί μια επένδυση 100 εκατομμυρίων Ευρώ θα βοηθήσει την ανάπτυξη της πόλης και θα εξασφαλίσει θέσεις εργασίας για τους συμπολίτες μας, αφού έχουμε υποστηρίξει σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτουμε, πως θα πιέσουμε την εργοδοσία για μια ποσόστωση προσλήψεων της τάξης του 80% για τους συμπολίτες μας της Λυκόβρυσης.

Ένα άλλο θέμα που τα τελευταία χρόνια απασχολεί την τοπική κοινωνία της πόλης είναι η αποπεράτωση του κλειστού Γηπέδου Basket  η οποία χρονίζει 15 και πλέον χρόνια. Πολλά έχουν γραφεί τον τελευταίο καιρό και από άλλες παρατάξεις και από εμάς ειδικότερα, που μέχρι και ειδική ημερίδα σε μεγάλο ξενοδοχείο της Κηφισιάς οργανώσαμε για το σκοπό αυτό. Εμείς χωρίς υπεκφυγές και με ξεκάθαρα λόγια υποστηρίζουμε πως το κλειστό πρέπει να αποπερατωθεί, με μέριμνα της νέας Δημοτικής Αρχής στο χώρο που σήμερα βρίσκεται, με την βασική προϋπόθεση να τηρηθούν όλες οι περιβαλλοντικές και πολεοδομικές προϋποθέσεις που αυτό απαιτεί και να παραδοθεί στην αθλούμενη νεολαία της πόλης μας, η οποία το αναμένει χρόνια. Το υποσχόμαστε ενώπιον σας και θα τηρήσουμε, με ό,τι αυτό συνεπάγεται την υπόσχεσή μας.

Η αναζωογόνηση και προστασία της Πύρνας Λυκόβρυσης, αυτού του χώρου φυσικής ομορφιάς και πνεύμονα πρασίνου, είναι μια άλλη περιβαλλοντική προτεραιότητα του Συνδυασμού μας.

Η Λυκόβρυση διαθέτει μια και μοναδική πλατεία στο εμπορικό της κέντρο η οποία εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων και την καθημερινότητά τους. Αυτή ακριβώς η πλατεία όμως έχει μείνει πίσω και περιβαλλοντικά και οικιστικά σε κάποιες παλιές δεκαετίες. Μια σύγχρονη πόλη, μια πόλη που επιθυμεί να κάνει βήματα μπροστά που να εξασφαλίζει ψυχαγωγία και σύγχρονη τεχνολογία στους κατοίκους της απαιτεί τη διαμόρφωση της πλατείας με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές, ώστε οι συμπολίτες μας να την απολαμβάνουν και να την χαίρονται. Η παράταξή μας είναι έτοιμη από καιρό να υλοποιήσει το έργο αυτό, έχοντας εκπονήσει ειδικό σχέδιο ανάπλασης με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές.

Συναφές με το θέμα αυτό είναι και η προσπάθεια που θα καταβληθεί για να ενισχύσουμε με ό,τι είναι απαραίτητο την τοπική αγορά της πόλης  η οποία κινείται στη σκιά άλλων όμορων πόλεων και στερείται της απαραίτητης ανάπτυξης. ‘Έχουμε μελετήσει με κάθε λεπτομέρεια τι απαιτείται για τον ορθολογικό εκσυγχρονισμό της, ώστε τα καταστήματα της πόλης να αποκτήσουν σύγχρονο ανταγωνιστικό χαρακτήρα.

Η πόλη  στερείται αποτελεσματικής τοπικής συγκοινωνίας η οποία θα εξασφαλίζει σε καθημερινή βάση όλες τις ανάγκες μετακίνησης τόσων των ευπαθών κοινωνικών ομάδων,  όσο και των υπολοίπων συμπολιτών μας προς τους σταθμούς του ΗΣΑΠ του Αμαρουσίου και του ΚΑΤ. Είναι μια πράξη  βελτίωσης της καθημερινότητας των συμπολιτών μας αλλά και μια υποχρέωση της νέας Δημοτικής Αρχής που εγγίζει τα όρια του αυτονόητου. Οι εποχούμενοι συμπολίτες μας είναι μικρό ποσοστό, ειδικότερα στις μικρές ηλικίες και στην τρίτη ηλικία που απαιτείται να βοηθηθούν, μετριάζοντας τα καθημερινά τους προβλήματα. Η Δημοτική Παράταξη ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ 2020 έχει μεριμνήσει για τους τρόπους χρηματοδότησης μιας αποτελεσματικής τοπικής συγκοινωνίας  στην πόλη, είτε από εθνικούς πόρους, είτε από Ευρωπαϊκά προγράμματα που ασφαλώς υπάρχουν και θα αναζητηθούν για το σκοπό αυτό.

Η Πόλη σαφώς διαθέτει ένα πνευματικό κέντρο το οποίο για την εποχή που κατασκευάστηκε ήταν σύγχρονο και πληρούσε τις προδιαγραφές της ύπαρξής του. Σήμερα το Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης απαιτεί εκσυγχρονισμό και ουσιαστική βελτίωση των τεχνικών του προδιαγραφών, ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες ψυχαγωγίας και γενικότερα πνευματικών ευκαιριών για όλους τους συμπολίτες μας. Η Δημοτική μας παράταξη, έχοντας εντοπίσει το πρόβλημα είναι έτοιμη να ανακαινίσει το χώρο και να το παραδώσει στους συμπολίτες μας για κάθε χρήση ψυχαγωγίας και πνευματικής ανάτασης. Η πόλη το έχει ανάγκη και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να το υλοποιήσουμε.

Αγαπητοί συμπολίτες

Δεν ακυρώνουμε το έργο προηγούμενων Δημοτικών Αρχών κι αυτό γιατί ηγήθηκαν της πόλης σε δύσκολα και δίσεκτα χρόνια και τα κατάφεραν . Το έργο τους είναι για μας πυξίδα  ορθής πορείας στις οποιεσδήποτε αποφάσεις μας. Αυτό το ξεκαθαρίζουμε με κάθε ειλικρίνεια και συνέπεια. Εμείς θα προσπαθήσουμε, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας πάντα, να βελτιώσουμε την εικόνα της πόλης, εργαζόμενοι με όλες μας τις δυνάμεις, εξαλείφοντας στο πλαίσιο του εφικτού, τις παθογένειές της.

Αυτό για να γίνει απαιτεί να μας δώσετε με την ψήφο σας της 26ης Μαΐου τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε το όραμά μας για το οποίο, κι αυτό είναι κοινώς παραδεκτό, έχουμε εργαστεί τόσο εγώ προσωπικά όσο και οι συνεργάτες μου σκληρά μια ολόκληρη πενταετία. Εμείς αυτό που υποσχόμεθα είναι η σκληρή δουλειά και η καταλυτική συνέπεια των λόγων και των έργων μας.

Σας ευχαριστώ  πολύ.

Η Δημοτική παράταξη ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ 2020 αλλάζει σελίδα στο Δήμο μας!!!!”

Στη συνέχεια σε κλίμα ενθουσιασμού έγινε η παρουσίαση των Υποψηφίων Κοινοτικών Συμβούλων Λυκόβρυσης και κατόπιν των Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων Λυκόβρυσης.

Τα αντίστοιχα ψηφοδέλτια νίκης για την Λυκόβρυση είναι:

Υποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι

ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ

ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΑΝΝΑ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΝΑ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ

ΕΓΓΛΕΖΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΓΑΒΡΙΗΛ

ΜΠΑΖΙΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΜΙΧΑΗΛ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΧΙΩΤΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ (ΧΑΡΗΣ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΨΑΡΑΔΕΛΗ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι 

ΔΑΜΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΖΗΚΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΖΥΓΟΥΝΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

ΛΩΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΘΩΜΑ

ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΠΙΠΕΡΙΓΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΣΟΥΦΑΤΖΟΓΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΤΡΑΓΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ

ΨΥΛΛΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΓΙΩΤΗΣ) του ΣΤΑΥΡΟΥ

Η βραδιά έκλεισε σε εορταστικό κλίμα, με ποντιακούς χορούς (επέτειος 100 χρόνων Γενοκτονίας Ποντίων, Πόντιοι υποψήφιοι με τον Συνδυασμό) με συνοδεία λύρας και ποντιακών μουσικών οργάνων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ