Λώλη Γεωργία
Υπ. Δημοτικός σύμβουλος Πεύκης

Η Γεωργία Λώλη γεννήθηκε το Μάιο του 1986 στην Αθήνα. Αποφοιτωντας από το Πειραματικό Μουσικό Λύκειο Παλλήνης, σπούδασε στο Εθνικο και Καποδίστριακο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής σχολής, κατακτώντας παραλληλα επαγγελματικά πτυχία στο κλασικό μπαλέτο κ στο σύγχρονο χορό και ολοκληρωνοντας και τις μουσικές της σπουδές με πτυχία από το εθνικό ωδείο.
Ταυτόχρονα με τις σπουδές της δουλεψε σε μεγάλη μεταφορική εταιρία σε υπεύθυνες θέσεις της οικονομικής διεύθυνσης. Μετα την αποφοίτηση της απ το Πανεπιστήμιο, έχοντας μεγαλώσει σε ένα σπίτι εκπαιδευτικών, με πατέρα, μητέρα και αδερφή δασκάλους (πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και ειδικής αγωγής) ήταν αυτονόητη για εκείνη η αγάπη της να εργαστει ως εκπαιδευτικος θεατρικής αγωγής στην πρωτοβαθμια εκπαίδευση, όπως και έκανε επί 7 χρονια.
Ωντας άνθρωπος ανέκαθεν πολυπράγμων και οπτιμιστρια με όνειρα για το μέλλον που δε σταματουν ποτέ, με προορισμό την άλλη μεγάλη της αγαπη, την αεροπορία, και με οδηγό τα εφόδια (μορφωτικα και ηθικά) που κουβαλούσε από τους γονείς της, έχει φτάσει εδώ και ένα χρόνο να εργαζεται ως VIP αεροσυνοδός σε μεγάλη αεροπορική εταιρία, ταξιδεύοντας διαρκώς σε νέους προορισμούς και εξερευνοντας την όμοια διαφορετικοτητα των λαών του όμορφου κόσμου μας.