Λαζάρου Μιχάλης
Υπ. Δημοτικός σύμβουλος Πεύκης

Ο Μιχάλης Λαζάρου γεννήθηκε το 1975, και  μεγάλωσε στην Πεύκη όπου έχει της ρίζες της η οικογένεια του από το 1922. Ελεύθερος επαγγελματίας, και συνεχιστής  της οικογενειακής παράδοσης στον χώρο της κομμωτικής, που ξεκίνησε ο πατέρας του στην Πεύκη, ήδη από το 1966.

Απόφοιτος του τμήματος Υπαλλήλων Λογιστηρίου 3ου  ΤΕΛ Αμαρουσίου και, της 3ετούς  σχολής κομμωτικής του ΟΑΕΔ. Από το 1993 εργάστηκε στη οικογενειακή επιχείρηση κομμωτηρίου στην Πεύκη, ανέλαβε την διοίκηση το 2003, και το 2008 ιδρύει  μια μεγαλύτερη επιχείρηση κομμωτηρίου στην περιοχή του Χαλανδρίου, την οποία διατηρεί με επιτυχία μέχρι και σήμερα.

Ομιλεί Αγγλικά, Γαλλικά, φοίτησε στο Λονδίνο στις σχολές κουρέματος TONI & GUY και VIDAL SASSOON, παρακολούθησε μακροχρόνια σεμινάρια στο παιδαγωγικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών, και είναι ενεργός φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Πάτρας.

Διετέλεσε 4 χρόνια στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Χαλανδρίου, και 8 χρόνια στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κομμωτών Βορείων Προαστίων.

Πιστεύοντας ότι ο πολίτης θα πρέπει όχι μόνο να παρακολουθεί, αλλά και να συμμετέχει, αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί για πρώτη φορά στα κοινά, με Όραμα την Ανθρώπινη Πόλη, ενάντια στην στασιμότητα των τελευταίων χρόνων, στο πλευρό του άξιου Δημότη και επικεφαλή του συνδυασμού Λυκόβρυση Πεύκη 2020, Παναγιώτη Ιωάννου.