Κρασοπούλου Μαρία
Υπ. Δημοτικός σύμβουλος Πεύκης

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981 και κατοικεί στην Πεύκη, είναι Αρχιτέκτων μηχανικός του ΕΜΠ, με μεταπτυχιακό στη Πολεοδομία – Χωροταξία ΕΜΠ. Tελειώνει το διδακτορικό της στην Περιφερειακή Ανάπτυξη, στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και έχει συμμετάσχει σε Πανεπιστημιακά Συνέδρια  και Ημερίδες.

Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας, είναι μέλος ΤΕΕ από το 2005 μέχρι και σήμερα. Συνεργάζεται στενά με την μελετητική τεχνική εταιρία PTB, έχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπειρία σε όλες τις κατηγορίες μελετών, από ιδιωτικές κατοικίες ως μεγάλα βιομηχανικά έργα. Το 2013 διετέλεσε μέλος Δ.Σ. στην ΑΕΜΥ Α.Ε και το 2015 εκλέχθηκε παμψηφεί Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος, την οποία θέση και υπηρέτησε για μικρό χρονικό διάστημα. Επίσης είναι  μέλος Συνδέσμου Ελλήνων Περιφερειολόγων και του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων και έχει διακριθεί σε εικαστικές εκθέσεις και διαγωνισμούς περιβαλλοντικής τέχνης.

Στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με τον αθλητισμό, το χορό, την ζωγραφική, την ιστιοπλοΐα, την αρθρογραφία και τον εθελοντισμό. Είναι παντρεμένη με τον Πολιτικό μηχανικό, Νικόλαο Μπαραμπούτη και έχουν ένα γιο.