ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ

Είναι αλήθεια πως, γράφοντας αυτές τις  γραμμές και επιστρατεύοντας τη μνήμη μας,  στεκόμαστε στα κείμενα που έχουμε γράψει και τις προσπάθειες που έχουμε καταβάλει σ αυτό που λέγεται αποπεράτωση του κλειστού γυμναστηρίου της Λυκόβρυσης, ενός έργου που στοιχειωμένο πια περιμένει τις έμπρακτες πρωτοβουλίες των υπευθύνων φορέων για την αποπεράτωσή του.

Πόσα και πόσα έχουμε γράψει για την σημασία του έργου αυτού για την πόλη μας και ιδιαίτερα για την νέα γενιά που πάνω από 15 χρόνια περιμένει να γευθεί τις παρεχόμενες υπηρεσίες του, σε μια εποχή που ιδιαίτερα η νέα γενιά δοκιμάζεται και μάλιστα σκληρά και παντοιοτρόπως

Πόσες καλές, κατά τη γνώμη μας, πρωτοβουλίες πήραμε στα τρία χρόνια της ύπαρξής μας στα δημοτικά δρώμενα, πόσες καλές συνεργασίες προκαλέσαμε με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για γόνιμο προβληματισμό γύρω από το αν το  ημιτελές γυμναστήριο Λυκόβρυσης θα αποπερατωθεί εν τέλει ή θα παραχωρηθεί ο χώρος του για την κατασκευή πράσινων σημείων! Πόσες επισκέψεις στους αρμόδιους διοικητικούς φορείς πραγματοποιήσαμε με αίτημα την ένταξη του έργου στις θεσμικές χρηματοδοτήσεις της Περιφέρειας!

Δεν θα τα γράφαμε βέβαια αυτά γιατί δεν επιθυμούμε να διαφημίζουμε τις προσπάθειές μας, αλλά αναγκαζόμαστε εκ των πραγμάτων. Κι αυτό γιατί η Δημοτική Αρχή, εντελώς αλαζονικά, θεωρεί ως αποκλειστικό της επίτευγμα την πρόσφατη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια  της αποπεράτωσης του έργου, επιμελώς αποσιωπούσα όλες τις άλλες προσπάθειες και όχι μόνο από εμάς, οι οποίες ασφαλώς και συνέβαλαν σφαιρικά στην πράγματι αυτή επιτυχία, η οποία ήταν το προσδοκώμενο χρόνων! Βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις από κάποιους οπού ακόμη και σήμερα υπάρχει αναρτημένη η πρόταση τους αυτή η περιοχή  να γίνει πράσινο σημείο βέβαια γρηγορά αλλάξαν τακτική βλέποντας το γενικότερο κλίμα.

Χαιρετίζουμε με μεγάλη ικανοποίηση τη χρηματοδότηση επιτέλους του έργου και ευχαριστούμε από καρδιάς τόσο την Περιφερειάρχη Αττικής κα Ρενα Δούρου όσο και τον Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου τομέα κ Γιωργο Καραμέρο (Είχε ανακοινώσει την χρηματοδότηση στην επιτροπή μας στις 4 Μάιου 2016 κατά την επίσκεψη μας στο γραφείο του) οι οποίοι έλαβαν αυτή την τόσο ωφέλιμη για το Δήμο μας απόφαση. Αλλά συγχρόνως θλιβόμεθα που η Δημοτική Αρχή δεν παραδέχεται πως πολλοί συνέβαλαν σ αυτή την επιτυχία και ο καθένας με το δικό του τρόπο, χωρίς να θέλουμε να ακυρώσουμε και τις δικές της προσπάθειες. Δεν είναι αυτός άλλωστε ο σκοπός μας. Εμείς επιθυμούμε και αγωνιζόμαστε γι αυτό να αναγνωρίζεται η συλλογικότητα των προσπαθειών από όπου κι αν αυτές προέρχονται.

 Αυτό όμως απαιτεί μεγαλοψυχία και πολιτικό θάρρος!!!

Κράτα το

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ