ΚΑΡΚΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Υπ. Δημοτικός σύμβουλος Πεύκης

O ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΡΚΑΝΗΣ,διαμενει στη Πευκη από το 1949,τελειωσε το Γυμνασιο Αμαρουσιου και ως αριστουχος προσεληφθη στην Εθνικη Τραπεζα

Ειναι πτυχιουχος της Ανωτ.Βιομηχανικης Πειραιως,του Οικονομ.Τμημ.της Νομικης και της Θεολογικης σχολης του Πανεπιστημιου Αθηνων.

Εχει Μαστερ στη Διοικηση Νοσοκομειων απο το Πανεπιστημιο του Σεργουντ-Αγγλια, Διδακτορικο σε BANKING-INSURANCE AND FINANCE,από το Πανεπιστημιο Marlborough,USA, οπου διετελεσε και καθηγητης, Διδακτορικο σε INSURANCE AND FINANCIAL CONSULTING του Πανεπιστημιου GLENCOULLEN του Λονδινου,οπου κατειχε την εδρα των LONG DISTANCE STUDIES με αντικειμενο ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ.

Διετελεσε Διευθ. της Εθνικης Τραπεζης, Γεν.Διευθ. του Ευγενιδειου Ιδρυματος, Διευθ.εκπαιδευσης και Αναπτυξης, ως και  Συμβουλος Διοικησης της Ασφ Εταιριας Metrolife,Του Φοινικα κ της Εθνικης Ασφ/κης.

Είναι τακτικο μελος της ΕΕΔΕ,στa Ινστιτουτα  Managenent, Ανθρωπινου Δυναμικου και Marketing.

Eχει μεγαλο συγγραφικο εργο, σπουδαια Κοινωνικη δραστηριοτητα,σαν Αξιωματουχος των LIONS, ROTARY,και ΑΗΕΡΑ, της Ελλην.Φιλοσοφικης Εταιριας,του Συνδεσμου Ελληνων Λογοτεχνων,του Ε.Ε.Σ ,υπηρξε Διεθνης διαιτητης βολευ,εχει λαβει μερος σε πολλα Παγκοσμια,Διεθνη κ Ελληνικα συνεδρια και εχει τιμηθει με χρυσα μεταλλια από την Εκκλησια,τους Lions,την Διεθνη Ακαδημια Κοσμας ο Αιτωλος,τον Ερυθρο Σταυρο,τους Εφεδρους Αξιωματικους ,τους Προσκοπους κ,α’

Είναι ο ανθρωπος που εφερε το MEDIC ALERT στην Ελλαδα το 1994, που λειτουργει και σωζει ανθρωπους με κρυφο προβλημα υγειας, στο ΜΑΚ του Ερυθρου Σταυρου.

Είναι συν/χος και τον ελευθερο χρονο του ασχολειται με την ζωγραφικη, την ποιηση και τις ηλεκτρονικες κατασκευες !!