ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΜΑΙΡΗΣ ΜΠΑΖΙΓΟΥ

Η Δημοτική Παράταξη ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ 2020 υποδέχεται στην ομάδα της την εκλεκτή Πευκιώτισα ΜΑΙΡΗ ΜΠΑΖΙΓΟΥ η οποία θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.
Η Μαίρη Μπαζίγου γεννημένη και μεγαλωμένη στην παλιά Μαγκουφάνα, τη σημερινή Άνω Πεύκη, φοίτησε στο ιστορικό 1ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης και ύστερα στο Γυμνάσιο και Λύκειο, από γονείς που εγκαταστάθηκαν στην Μαγκουφάνα πολύ πριν γεννηθεί η Μαίρη. Είναι παντρεμένη με τον απόστρατο αξιωματικό του Λιμενικού Ιδομενέα Γρίβα.
Από τα νεανικά της χρόνια ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και ιδιαίτερα με τον ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ στον οποίο προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες από διάφορες θέσεις Διοίκησης και όχι μόνο. Ίδρυσε τη γυναικεία ομάδα basket του Συλλόγου και την ομάδα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Χρημάτισε για αρκετά χρόνια Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες.


Η Δημοτική παράταξη ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ 2020 χαιρετίζει την υποψηφιότητα της Μαίρης Μπαζίγου με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, γιατί αφενός πρόκειται για μια γνήσια Πευκιώτισα η οποία γνωρίζει με μεγάλη επάρκεια τα τοπικά προβλήματα και αφετέρου διότι είναι στέλεχος του τοπικού αθλιτισμού, πολλά υποσχόμενη στην παράταξή μας στον τομέα αυτό, στον οποίο όλοι εμείς δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα και σημασία.
Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε ολόψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ