ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΝΕΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΕΡΒΟΥΔΗΣ

Η Δημοτική μας παράταξη ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ 2020 μεγαλώνει καθημερινά και αποκτά αξιόλογα στελέχη, η παρουσία και η δράση των οποίων υπόσχονται πολλά. Έτσι σήμερα είμαστε και πάλι στην πολύ ευτυχή θέση να καλωσορίσουμε στην δραστήρια ομάδα μας ένα πολύ αξιόλογο στέλεχος τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΖΕΡΒΟΥΔΗ Πευκιώτη ( Κάτω Πεύκη -Υποψήφιος για την κοινότητα Πεύκης) με παρουσία στα κοινά πολύ δυναμική αλλά και πολύ καλό οικογενειάρχη.


Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΕΡΒΟΥΔΗΣ απόφοιτος των ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ στο τμήμα Οικονομίας και Διοίκησης τμήμα Λογιστικής έχει εργαστεί σε αρκετές επιχειρήσεις, έχοντας αποκτήσει πείρα διοίκησης και σήμερα εργάζεται στην COSMOTE στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Θεωρούμε πως με αυτά τα τυπικά προσόντα του αλλά και την όρεξη για δουλειά που τον διακατέχει, έχει να προσφέρει πολλά στην παράταξή μας για το καλό της πόλης μας.
Τον καλωσορίζουμε και είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι πως ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ θα στελεχώσει τις ομάδες μας και θα εργαστεί φιλότιμα και παραγωγικά για το καλό της παράταξής μας αφενός, αλλά και του Δήμου μας, που όλοι μας ονειρευόμαστε πως θα γίνει πρότυπος και παραγωγικός με τη βοήθεια και την ομαδική δουλειά όλων μας γιατί ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ