ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Αγαπητοί συμπολίτες
Η Δημοτική μας Ομάδα ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ 2020 που αποτελεί ομάδα δημοτικού και κοινωνικού προβληματισμού για τα όσα συμβαίνουν στο Δήμο και στη Πόλη μας γενικότερα, διανύοντας το δεύτερο χρόνο της παρουσίας της στα δημοτικά δρώμενα, προσκαλεί όλους όσους παρακολουθούν τις θέσεις μας και ασπάζονται τις απόψεις μας αλλά και τον τρόπο που εργαζόμαστε, να πλαισιώσουν την ομάδα μας και να συνεισφέρουν στους διάφορους τομείς δράσεις και εργασίας
Τα όσα συμβαίνουν στο Δήμο αρκετές φορές μας λυπούν και μας απογοητεύουν, διότι ειλικρινά περιμέναμε από αυτή τη νέα Δημοτική Αρχή να αλλάξει σελίδα νοοτροπίας και πολιτικής για το καλό του Δήμου μας και όλων των συμπολιτών μας. Οι πολλά υποσχόμενες προεκλογικές δεσμεύσεις της έχουν μείνει ανενεργείς και κοντεύουν να μπουν σε μουσειακή φύλαξη!! Ένας σύγχρονος Δήμος πρέπει να παρεμβαίνει και να δίνει λύσεις στα τρέχοντα και τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών του, αναζητώντας συνεχώς την απ’ ευθείας συνεργασία με τους πολίτες του και χωρίς να δικαιολογεί τα πάντα στρουθοκαμηλίζοντας πίσω από τα οικονομικά αλλά και παραταξιακά προβλήματα μέσα στα οποία όλοι μας ζούμε σε εθνικό αλλά και σε τοπικό επίπεδο!!!

oli
Στη ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ 2020 θεωρούμε πως ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΔΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ!!! Πρέπει να βοηθήσουμε τη σημερινή διοίκηση με τις προτάσεις αλλά και τις παρεμβάσεις μας σε όλους του τομείς και τα προβλήματα που απασχολούν τους δημότες της Λυκόβρυσης – Πεύκης.
Η συνεργασία είναι μια βασική αρχή του συμμετοχικού management!!! Ως εκ τούτου σας καλούμε να στελεχώσετε τις επιτροπές δράσης που έχουμε θεματοποιήσει, ως εξής :
1. Οικονομία και Διοίκηση
2. Νεολαία και παιδεία – εκπαίδευση
3. Κοινωνική πολιτική
4. Πολιτιστικά, Ψυχαγωγία
5. Περιβάλλον & Πράσινο
6. Αθλητισμός
7. Καθαριότητα
Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη στελέχωση της ομάδας μας παρακαλείσθε όπως αποστέλλετε στο email info@lp2020.com το βιογραφικό σας αλλά και τις πρώτες σκέψεις σας προσδιορίζοντας τους τομείς ενδιαφέροντος σας. Αμέσως μετά η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομάδας μας θα το αξιολογεί και εφόσον ικανοποιεί τα βασικά κριτήρια και αρχές μας, κατόπιν ραντεβού και ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας θα αναλαμβάνετε άμεσα ενεργό ρόλο στους τομείς δράσης που επιθυμείτε να προσφέρετε εθελοντικά τις πολύτιμες  υπηρεσίες σας.
Προϋποθέσεις για να συμμετέχετε στην ομάδα μας είναι :
1) Η αγάπη για την πόλη μας,
2) Η ύπαρξη δεξιότητας στην επικοινωνία και ικανότητα για δημιουργική αντίληψη επίλυσης   προβλημάτων,
3) Διαχειριστικές και οργανωτικές ικανότητες,
4) Πνεύμα και ικανότητα ομαδικής εργασίας με συνέπεια,
5) Να διαθέτετε και να αφιερώνετε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας για να ενημερώνεστε από τον τοπικό τύπο, να μελετάτε διοικητικά έγγραφα του δήμου και να παρευρίσκεστε σε συνεδριάσεις και εκδηλώσεις του δήμου.
6) Τέλος να διαθέτετε email και να διαχειρίζεστε τα social media,
Ευελπιστώντας πως θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας για το καλό της Πόλης μας, που τόσο αγαπάμε, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων θερμά για την ενδεχόμενη συμμετοχή σας.
Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ

Κράτα το

Κράτα το

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ