ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΝΕΟΙ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΟΥ

Μια  ετήσια πολύ όμορφη γιορτή της πόλης μας αφιερωμένη στο παιδί  που έχει βάθος χρόνου πάνω από 42 χρόνια θα πραγματοποιηθεί και φέτος από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή και όπως όλοι πιστεύουμε θα χαρίσει στιγμές χαράς και δημιουργίας σε όλους τους μικρούς μας συμπολίτες που το περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία.

Είναι πια ένας θεσμός από τους πλέον υγιείς της πόλης μας, για τον οποίο εργάζονται πολλοί και με πολύ μεράκι από τους ανθρώπους του Δήμου μας, θεσμικούς και μη, μέχρι όλες τις εθελοντικές ομάδες και κυρίως τα σχολεία. Αναμφισβήτητα έχουν κοπιάσει πολλοί αλλά αξίζει τον κόπο να δίνουμε την ψυχή μας για το παιδί που τη σημερινή εποχή βιώνει κι αυτό, με το δικό του αθόρυβο τρόπο την περιρρέουσα καταθλιπτική οικονομική και κοινωνική ατμόσφαιρα σε όλες τις δραστηριότητες της ηλικίας του!

              Για το λόγο αυτό είναι ανάγκη να αφήσουμε αυτές τις τρεις ημέρες να απολαύσουν το φεστιβάλ οι μικροί μας φίλοι και να μη γίνει ευκαιρία προβολής και προσωπικής ικανοποίησης όλων ημών των μεγαλύτερων, είτε εργαστήκαμε είτε όχι για την επιτυχία του. Πρέπει να ξαναγίνει το φεστιβάλ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΟΥ σε όλες του τις ευκαιρίες και δραστηριότητες.

Παναγιώτης Ιωάννου στο 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΟΥ

 

             Στο σημείο αυτό πρέπει να ξαναθυμηθούμε αυτούς που πριν περίπου 42 χρόνια είχαν την ιδέα και που με τα πενιχρά μέσα που τότε διέθεταν, οργάνωσαν τα πρώτα φεστιβάλ κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες, όπως για παράδειγμα ο Υπ. Δήμαρχος  κος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ που είχε την ιδέα να δημιουργήσει  το φεστιβάλ Παιδιού  μαζί με συνεργάτες του όπως τους Αεροπροσκόπους Πεύκης  όπου ήταν και αρχηγός τους εκείνη την εποχή, τον εξωραϊστικό σύλλογο Η ΠΕΥΚΗ όπου ήταν πρόεδρος, την Οικολογική Κίνηση  και πάρα πολλούς άλλους . Έτσι δικαίως σήμερα καμαρώνει για τον διαχρονικό αυτό θεσμό. Με την ανάληψη των καθηκόντων της Δημοτικής αρχής ΑΜΕΣΩΣ θα ξεκινήσει η διοργάνωση του 43 ΦΕΣΤΙΒΑΛ παιδιού για το 2020 με πρώτη επιτροπή από τους Μαθητές 3ης  Λυκείου .Το φεστιβάλ όταν ξεκίνησε ήταν ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ  και έτσι θα συνεχίσει.

Έναρξη του 1ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΟΥ από τον Παναγιώτη Ιωάννου

            

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στους διοργανωτές και καλή απόλαυση στους μικρούς μας συμπολίτες!!!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ