Γερολυμάτου Μαρία
Υπ. Κοινοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης

H Μαρία ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ είναι μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής, από την ίδρυση της. Είναι άτομο δραστήριο, με φαντασία και με πολύ όρεξη για δημιουργία. Γεννήθηκε το 1987 και μεγάλωσε στην Πεύκη. Η νησιωτική καταγωγή , από την Κρήτη και την Κεφαλλονιά, και η παραμονή στο εξωτερικό την βοήθησαν να διαμορφώσει πρωτοπόρες ιδέες για την τοπική αυτοδιοίκηση. Αυτούς τους νέους ορίζοντες ονειρεύεται να εφαρμόσει στην πράξη, εκσυγχρονίζοντας το Δήμο μας και επιστρατεύοντας τις νέες τεχνολογίες στις οποίες ειδικεύεται.

Αυτή τη στιγμή εργάζεται στον τομέα της τεχνολογίας της πληροφορίας για μεγάλη πολυεθνική εταιρία και ταυτόχρονα ξεκινάει το δικό της εργαστήριο μικρογλυπτικής, μια τέχνη με την οποία ασχολείται από πολύ μικρή ηλικία.

Είναι απόφοιτος του τμήματος της Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστήμιου Αθηνών με πολύ καλή βαθμολογία και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στην Εγκληματολογία (Master MA in Criminology, Coventry University ,UK). Για αρκετά χρόνια δίδασκε Αγγλικά ως ξένη γλώσσα.

Μέτα τις μεταπτυχιακές σπουδές εισήχθηκε στο τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστήμιου, ως υποψήφια διδάκτωρ.

Από τις εκλογές του 2014 και μετέπειτα δραστηριοποιείται στη νέα δημοτική κίνηση ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΠΕΥΚΗ 2020, της οποίας αποτελεί ιδρυτικό μέλος. Έχει ασχοληθεί για πολλά συναπτά έτη με τα προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης με ανθρωπιστική σκοπιά. Ονειρεύεται ένα Δήμο με ενεργούς πολίτες, εθελοντισμό και συνεργασία. Υποστηρίζει τα κινήματα για την ισότητα των φύλων και στο δικαίωμα των γυναικών για ίσες ευκαιρίες στην εργασία και στην εκπαίδευση. Τέλος, αγαπά ιδιαίτερα τα ζώα και ασχολείται ενεργά με ομάδες για την προστασία και την φροντίδα τους. Η ίδια συγκατοικεί με τα 3 γατάκια που έχει υιοθετήσει και τον (ήρωα) σύντροφο της.