ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΟΥ 2018

Μια  ετήσια πολύ όμορφη γιορτή της πόλης μας αφιερωμένη στο παιδί  που έχει βάθος χρόνου πάνω από 41 χρόνια θα πραγματοποιηθεί και φέτος από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή και όπως όλοι πιστεύουμε θα χαρίσει στιγμές χαράς και δημιουργίας σε όλους τους μικρούς μας συμπολίτες που το περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία.

Είναι πια ένας θεσμός από τους πλέον υγιείς της πόλης μας, για τον οποίο εργάζονται πολλοί και με πολύ μεράκι από τους ανθρώπους του Δήμου μας, θεσμικούς και μη, μέχρι όλες τις εθελοντικές ομάδες και κυρίως τα σχολεία. Αναμφισβήτητα έχουν κοπιάσει πολλοί αλλά αξίζει τον κόπο να δίνουμε την ψυχή μας για το παιδί που τη σημερινή εποχή βιώνει κι αυτό, με το δικό του αθόρυβο τρόπο την περιρρέουσα καταθλιπτική οικονομική και κοινωνική ατμόσφαιρα σε όλες τις δραστηριότητες της ηλικίας του!

Για το λόγο αυτό είναι ανάγκη να αφήσουμε αυτές τις τρεις ημέρες να απολαύσουν το φεστιβάλ οι μικροί μας φίλοι και να μη γίνει ευκαιρία προβολής και προσωπικής ικανοποίησης όλων ημών των μεγαλύτερων, είτε εργαστήκαμε είτε όχι για την επιτυχία του. Πρέπει να ξαναγίνει το φεστιβάλ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΟΥ σε όλες του τις ευκαιρίες και δραστηριότητες.

Στο σημείο αυτό πρέπει να ξαναθυμηθούμε αυτούς που πριν περίπου 41 χρόνια είχαν την ιδέα και που με τα πενιχρά μέσα που τότε διέθεταν, οργάνωσαν τα πρώτα φεστιβάλ κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες, όπως για παράδειγμα ο επικεφαλής της ομάδας μας ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ 2020 κος ΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ που είχε την ιδέα να δημιουργήσει  το φεστιβάλ Παιδιού  μαζί με συνεργάτες του όπως τους Αεροπροσκόπους Πεύκης  όπου ήταν και αρχηγός τους εκείνη την εποχή, τον εξωραϊστικό σύλλογο Η ΠΕΥΚΗ όπου ήταν πρόεδρος, την Οικολογική Κίνηση  και πάρα πολλούς άλλους . Έτσι δικαίως σήμερα καμαρώνει για τον διαχρονικό αυτό θεσμό.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στους διοργανωτές και καλή απόλαυση στους μικρούς μας συμπολίτες!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ