ΕΥΧΕΣ ΠΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Για μια ακόμη χρονιά  η εκπαιδευτική κοινότητα όλων των βαθμίδων βρίσκεται σε μια νέα αφετηρία. Και κάθε νέα αφετηρία είναι μια ευκαιρία για επανατοποθέτηση στόχων, αυτοκριτική μα προ πάντων διάθεση για επαναπροσδιορισμό ρόλων, μέσα βέβαια σε όλες τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες που η εκπαιδευτική ιδιότητα επιτάσσει.

Είναι βέβαιο και καθολικά αποδεδειγμένο πως η εκπαιδευτική κοινότητα είναι μία από τις πλέον υγιείς κοινωνικές ομάδες της Ελληνικής κοινωνίας κι αυτό γιατί με το έργο της συμβάλλει στη διάπλαση ανθρώπινων συνειδήσεων αφενός, αλλά και μορφωμένων πολιτών με δημοκρατική και συμμετοχική συνείδηση αφετέρου. Και το έργο αυτό αποδεικνύεται καθημερινά, αντικειμενικά και αέναα μέσα στο διάβα της ιστορικής μας συνέχειας σαν Έθνος.

Κάτω από αυτή την προοπτική η νέα σχολική χρονιά 2018-19 προβάλλει σαν πρόκληση για όλους τους εκπαιδευτικούς μας οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει μαθητής και τι απαιτεί η διαπαιδαγώγησή του στους δύσκολους και χαλεπούς καιρούς μας.

Σ αυτό το πράγματι δύσκολο έργο που καλούνται οι εκπαιδευτικοί να επιτελέσουν η Δημοτική Παράταξη ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ 2020 στρατεύεται στο πλευρό της, όπως για τέσσερα χρόνια το έχει αποδείξει πως το επιτελεί με συνέπεια, γιατί πιστεύει ακράδαντα πως είναι η ασφαλέστερη και η πλέον αποδοτική κοινωνική της επένδυση.

                  ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ