ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ….!!!

Μια από τις κομβικές περιόδους κάθε χρονιάς στη χώρα μας είναι αυτή των Πανελληνίων εξετάσεων των μαθητών της Γ΄Λυκείου, οι οποίοι μπαίνουν σε μια μάχη για  την οποία τόσο οι ίδιοι όσο και οι γονείς τους έχουν επενδύσει πολλά! Είναι τέτοιο το εκπαιδευτικό μας σύστημα, χρόνια τώρα, που οι μαθητές τελειόφοιτοι διαγωνίζονται για μια θέση στα Ανώτατα και Ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα, θεωρώντας μονόδρομο τις επιλογές και τις προσπάθειές τους.

Αναμφισβήτητα είναι κορυφαία στιγμή! Είναι η δικαίωση και η επιβράβευση κόπων, προσπαθειών και οικονομικών θυσιών, τουλάχιστον για όσους προσπάθησαν και θυσίασαν πολλά για να δικαιωθούν οι επιλογές τους. Κανείς δεν υποστηρίζει το αντίθετο, απεναντίας επισημαίνουμε πως το συνεπές και μεθοδικό διάβασμα φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Για όλους αυτούς τους μαθητές της Γ΄Λυκείου που μόχθησαν, δαπανώντας πολλές φορές και τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο τους, η Δημοτική Κίνηση ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ 2020  εύχεται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ-ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και ο Θεός να φωτίζει τα βήματά τους τούτες τις δύσκολες μέρες!

Κουράγιο λοιπόν και το τέρμα του αγώνα σας ήδη φαίνεται στο ξέφωτο……!!! ευχόμενοι να σας δικαιώσει τόσο εσάς όσο και τις οικογένειές σας που σας συμπαραστάθηκαν με κάθε τρόπο.

Συνετό και χωρίς υπερβολές το διάβασμα της τελευταίας στιγμής. Να είστε σίγουροι πως αυτό θα αποδώσει.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ