ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ!!!

Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή να σας εκφράσω τις άπειρες ευχαριστίες μου, με την ευκαιρία της κατάρτισης του ψηφοδελτίου και της κατάθεσής του επίσημα πια στο Πρωτοδικείο Αθηνών, για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλατε και την συστράτευσή σας στον πολύ ωραίο αγώνα που ξεκινήσαμε πριν ακριβώς 5 χρόνια με στόχο να είμαστε μετά τις επικείμενες Δημοτικές εκλογές η νέα Δημοτική Αρχή της πόλης μας.


Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής διότι έχουμε δημιουργήσει την καλύτερη Δημοτική Ομάδα χωρίς αντιπαλότητες και στείρες αντιπαραθέσεις με απόλυτη προσήλωση στον τελικό μας στόχο, με ομόνοια, αλληλοκατανόηση, αγάπη και σεβασμό μεταξύ μας και προπάντων προσήλωση στις βασικές μας αρχές και στο όραμά μας. Αυτό ακριβώς μου δίνει και σε μένα την υποχρέωση να αγωνιστώ μαζί σας με όλες μου τις δυνάμεις για να φτιάξουμε την πόλη μας, που τόσο πολύ αγαπάμε, την καλύτερη πόλη της πατρίδας μας. Το μπορούμε αναμφισβήτητα.
Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς και σας εύχομαι ολόψυχα να έχετε υγεία και δύναμη για να φθάσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στην Ιθάκη που με τόση λαχτάρα περιμένουμε!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ