ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ!!!

Ο κάθε άνθρωπος καλείται στην ζωή του να παίξει κάποιους ρόλους, ανάλογα με το αντικείμενο προς το οποίο κάθε φορά στρέφει την προσοχή του, εκεί που κάθε φορά στοχεύει. Άλλο ρόλο θα παίξει, όταν ο στόχος είναι το επάγγελμά του και άλλο, όταν πρόκειται για την οικογένειά του.

Όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά, είμαστε εκ των πραγμάτων εκτεθιμένοι στα όμματα των συνανθρώπων μας, είτε αυτοί ανήκουν στους ψηφοφόρους μας είτε όχι.

Όμως, ο κάθε ένας από εμάς έχει και το δικαίωμα να ασκήσει κάποια δράση, για την οποία θα επιθυμούσε να μη γίνει κάποια σύνδεση με την πορεία του σχετικά με τα κοινά.

Κυρίως, τέτοιες δράσεις αναφέρονται στα εσωτερικά πιστεύω του κάθενός από μας. Δεν μπορεί, συνεπώς, αυτές οι στιγμές να γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης για προβολή.

Αυτές τις άγιες για τους Χριστιανούς ημέρες θέλησα να βιώσω κάποιες εσωτερικές καταστάσεις, σε τελείως προσωπικό-εσωτερικό επίπεδο. Έτσι, αρνήθηκα σε καλούς φίλους να φωτογραφηθώ για να επιδειχθεί η παρουσία μου σε κάποιες ακολουθίες της πασχαλινής περιόδου. Προτίμησα να είναι κάτι εσωτερικό, δικό μου.

Ευελπιστώ, οι καλοί μου φίλοι, οι οποίοι θέλησαν να με φωτογραφήσουν, να κατανοούν αυτό το δικαίωμά μου. Δεν ήταν στιγμές για να προβληθώ, αλλά δικές μου στιγμές, εσωτερικές.

Από σήμερα, και πάλι μπροστά, ώστε να εκτεθώ στην τελική κρίση των συμπολιτών μου!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ

Υποψ. Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης