Επιλέγοντας τους συνεπείς ή τους νεόκοπους;

Επιλέγοντας τους συνεπείς ή τους νεόκοπους;

Οι Δημοτικές Εκλογές για το Δήμο μας πλησιάζουν και οι πολίτες θα έχουν πληθώρα συνδυασμών να επιλέξουν και με διαφορετικά κριτήρια (Συνδυασμοί με Πρόγραμμα ή με «κούφια λόγια» και «ξύλινη γλώσσα», Συνδυασμοί Ανεξάρτητοι ή Εντολοδόχοι Κομματικής γραμμής, Συνδυασμοί άξιων υποψηφίων για ανανέωση και προσφορά ή Συνδυασμοί «βαρόνων των σταυρών» και «λειψάνων του χθες»).

Ένα ακόμη κριτήριο όμως θα πρέπει να είναι μεταξύ εκείνων που με συνέπεια και συνέχεια προσπαθούν «Γειτονιά – Γειτονιά», με «Ανοικτή Διαβούλευση» με τους πολίτες να εντοπίσουν και επιλύσουν τα αληθινά και ουσιαστικά προβλήματα του Δήμου μας, παρεμβαίνοντας, καινοτομώντας, διορθώνοντας τα κακώς κείμενα ή μεταξύ εκείνων, που εμφανίστηκαν δύο μήνες πριν τις εκλογές – είτε βγαίνοντας από την 5ετή απουσία και ανυπαρξία τους – από Δημοτικά Συμβούλια και κοινότητες και γειτονιές του Δήμου μας, είτε «ξεφύτρωσαν σαν τα μανιτάρια», κομματικοί διατεταγμένοι στρατοί (ευτυχώς χωρίς ανταπόκριση πια στα δημοτικά δρώμενα) για να διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών.

Η ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ – ΠΕΥΚΗ 2020, ο Συνδυασμός του Υποψηφίου Δημάρχου Παναγιώτη Ιωάννου, δεν εμφανίστηκε τυχοδιωκτικά λίγες εβδομάδες πριν τις Δημοτικές εκλογές του 2019.

Από το 2014, συνεπείς και με συνέχεια, έχουμε ισχυρή παρουσία στο Δήμο μας, κι ας μην είχαμε κάποιο αξίωμα ή συμφέρον.

Ο ιστΙότοπος http://www.lp2020.com/ με παρεμβατικότητα εντόπισε τα προβλήματα του Δήμου μας, συζήτησε με κατοίκους σε όλες τις γειτονιές της Λυκόβρυσης, του Ηλιακού Χωριού, της Άνω Πεύκης, της Κάτω Πεύκης, ζητώντας την συστράτευση και τη διαβούλευση των συμπολιτών μας για το καλό του Δήμου.

Επίσης την τελευταία 2ετία η Εφημερίδα του Συνδυασμού μας, κάθε μήνα, αποτυπώνει τις εξελίξεις της προσπάθειάς μας, τα «κακώς κείμενα» του Δήμου μας, τις ανάγκες των συμπολιτών μας κλπ. Με μοίρασμα «πόρτα-πόρτα», παντού στο Δήμο μας και χωρίς διακρίσεις, με προτεραιότητα τον ένα Δήμο και όχι τον διαχωρισμό, με μοίρασμα στις λαϊκές αγορές, στα καφενεία και σε κάθε χώρο συνάθροισης των κατοίκων του Δήμου μας, είχε έντονη την παρουσία του Συνδυασμού ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ – ΠΕΥΚΗ 2020, με τον Παναγιώτη Ιωάννου και τους συνεργάτες του παρόντες σε όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου, των Συλλόγων (πολιτιστικών, αθλητικών, εξωραϊστικών κλπ.) και των μεμονωμένων πολιτών. Ενδεικτικά στο οπισθόφυλλό μας εδώ εμφαίνονται όλα τα φύλλα της Εφημερίδας του Συνδυασμού μας την τελευταία 2ετία.

Δεν «ξεφυτρώσαμε σαν μανιτάρια», δεν είμαστε εντολοδόχοι, δεν ήμασταν απόντες, όταν οι πολίτες μας αναζήτησαν λύσεις στα προβλήματά τους.

Έτσι θα συνεχίσουμε μέχρι τις εκλογές, αλλά και μετά από αυτές. Δεν θα εξαφανιστούμε, όπως άλλοι μετά τις εκλογές, δεν θα ατονήσουμε, όταν τα κόμματα θα έχουν τελειώσει με την «καταμέτρηση» των ψήφων τους, δεν θα είμαστε απόμακροι και απόντες …

Η ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ – ΠΕΥΚΗ 2020 και ο Υποψήφιος Δήμαρχος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ και οι Συνεργάτες του θα είναι δίπλα στους πολίτες του Δήμου μας, κοντά στα προβλήματα, γιατί ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.   

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ