ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΣΗΨΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗΣ

Με θλίψη και βαθύτατη ανησυχία  διαβάσαμε χθες τις  εκατέρωθεν ανακοινώσεις των ιθυνόντων του Δήμου και κάποιων άλλων μεγαλοσχημόνων που έσπευσαν να στηλιτεύσουν το απαράδεκτο από κάθε άποψη γεγονός που έλαβε χώρα στην πόλη μας με πρωταγωνιστές την Πρόεδρο του Σωματείου <Φίλων για την UNESCO> βορείων προαστείων  κα Πατούλη και μέλος του ΔΣ Α.Ο Πεύκης,  οι οποίοι υποτίμησαν βάναυσα τη νοημοσύνη μας και θεώρησαν εαυτούς εξυπνότερους όλων.

 

Αυτό που συνέβη στην πόλη μας, η με δόλιο τρόπο υφαρπαγή του κλειστού γυμναστηρίου της Πεύκης δι ίδιον όφελος της κας Πατούλη,με την συνεργασία ενός από τα πλέον καταξιωμένα αθλητικά Σωματεία της Πόλης μας του Α.Ο Πεύκης, με ιστορία δεκαετιών στον αθλητισμό, αποτελεί αναμφφισβήτητα όνειδος και δείγμα επικίνδυνης παρακμής για τα κοινά της πόλης μας και ειδικότερα για το Δήμο μας.

Εμείς στεκόμαστε εκστατικοί στο γεγονός διότι ξεπερνά ακόμα και τη Μακιαβελλική ρήση πως <ο σκοπός αγιάζει τα μέσα>,διότι η συνεργασία τόσων πολλών σε μια εξώφθαλμη απάτη των συμπολιτών μας, ξεπερνά κάθε ππροηγούμενο και λειτουργεί αναμφισβήτητα ως πρόκριμα των προθέσεων της κυρίας για τον φιλόδοξο στόχο της της διεκδίκησης του Δημαρχιακού θώκου στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές. Αλλά το πιο επικίνδυνο σύμπτωμα που επισημαίνουμε είναι πως η κυρία δεν ορρωδεί προ ουδενός, παρασύροντας στο ψέμμα και στην απάτη ανθρώπους και θεσμούς που όλοι εμείς σεβόμαστε και υπολογίζουμε με δέος.

Σημεία των καιρών θα μας πείτε! Σημεία των καιρών που δείχνουν την ποιότητα, τις προθέσεις και τα σχέδια των πρωταγωνιστών που θα επιστρατευθούν για τον τελικό στόχο! Πιστεύουμε όμως ακράδαντα πως όλοι οι συμπολίτες μας και γνώση έχουν και κρίση μα προ πάντων πολιτική συνείδηση και θα πληρώσουν με το αντίστοιχο τίμημα τους σφετεριστές αυτών των άνομων πρωτοβουλιών.

              Εμείς απλά θλιβόμαστε και φέρνουμε στη μνήμη μας ανθρώπους και θεσμούς που παρασύρθηκαν σε επικίνδυνα ολισθήματα, ενώ έχουν προσφέρει στο παρελθόν  πολλά στην ιδέα του αθλητισμού!

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ