Εκτελεστική Επιτροπή

Ο Νικόλαος ΜΟΥΝΔΡΙΖΑΣ γεννήθηκε το 1961 στην Καριά Αργολίδας. Είναι κάτοικος Πεύκης εδώ και περίπου 30 έτη. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Μητροκόλια και πατέρας τριών παιδιών. Κάτοικος του Ηλιακού χωριού από την ίδρυση του και έμπειρος γνώστης των ζητημάτων της ευρύτερης περιοχής.
Έχει εργαστεί για 30 χρόνια στο Υπουργείο Εσωτερικών (πρώην Υπουργείο Προεδρίας Κυβερνήσεως) σε υπεύθυνες θέσεις τις οποίες υπηρέτησε με συνέπεια και όραμα. Ενδιαφέρεται έντονα για τα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της περιοχής μας, και για τα οποία εκφράζει έντονους προβληματισμούς. Έτσι, αποφάσισε να συμμετέχει στην ομάδα Λυκόβρυση Πεύκη 2020 σχεδόν από την δημιουργία της, συμμετέχοντας ανελλιπώς στις δραστηριότητες της και μαχόμενος για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.

Ο  ΓΙΑΝΝΗΣ  ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ   γεννήθηκε στην Πεύκη  Αττικής  στις 21/8/1954.
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:  Ο πατέρας του Νικόλαος θεοχαρίδης  γεννημένος το 1924 πρόσφυγας από την Κωνσταντινούπολη, εγκαταστάθηκε στη Μαγκουφάνα στα προσφυγικά τότε σπίτια εκείνης της εποχής, στην οδό Βουλγαροκτόνου 21.
Η μητέρα του, Μαρουσιώτισσα, Θεοχαρίδη Σταυρούλα  το γένος Κουμπαρούλη.
Ο Γιάννης Θεοχαρίδης μεγάλωσε στις γειτονιές της Μαγκουφάνας-Πεύκης, φοιτώντας στο ιστορικό 1ο Δημοτικό Σχολείο της Πόλης στην οδό Βουλγαροκτόνου και Πλάτωνος
Η ενασχόληση του πατέρα του με τα κοινά της τότε εποχής και ιδιαίτερα με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο στον Α.Ο  Μαγκουφάνας  τον έφεραν κοντά στο γήπεδο της Πεύκης,  κάνοντάς το δεύτερο σπίτι του. Η μεγάλη του αγάπη για το ποδόσφαιρο γρήγορα πέρασε τα σύνορα της Πεύκης και χάρις στο θείο του Δημήτρη Λιανόπουλο βρέθηκε στην ποδοσφαιρική ακαδημία της Α.Ε.Κ.
ΣΠΟΥΔΕΣ- ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ:  Βάζοντας τις σπουδές του σε δύτερη μοίρα, λόγω της μεγαλης του αγάπης  στον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, πήρε το Απολυτήριο του Λυκείου από Ιδιωτικό Νυκτερινό Σχολείο, έχοντας φοιτήσει και στα Πρότυπα Τεχνικά Λύκεια της ΣΕΛΕΤΕ.
Από το 1979  μέχρι σήμερα είναι Διοικητικός υπάλληλος της ΔΕΗ.
Ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής από το 1977-1982  στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ  που τότε ήταν στην Α΄Εθνική.
Ήταν προπονητής  επί μία δεκαετία 1988-1998  στον Α.Ο ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ
Ήταν προπονητής επί διετία 2000-2002  στον Γ.Σ  ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ.
Ήταν τεχνικός Διευθυντής από το 2007-2009  στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
Από ΤΟ 2007  μέχρι σήμερα είναι Τεχνικός Διευθυντής και υπεύθυνος της Ακαδημίας ποδοσφαίρου  στον Γ.Σ. Απόλλωνα  Σμύρνης.
ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:  Είναι παντρεμένος με την Σοφία- Πιούλη Θεοχαρίδη- συνταξιούχο Αστυνομικό-  και έχουν 2 παιδιά τον Νικόλα που γεννήθηκε το 1984,απόφοιτο του Α.Π.Θ. στο Τμήμα Θεολογίας  και τον Χαράλαμπο, που γεννήθηκε το 1987, απόφοιτο του ΤΕΙ Χαλκίδας Τεχνολόγο μηχανικό αεροσκαφών.

Ο Κος ΔΑΜΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ γεννήθηκε στον  Πειραιά , και  ζεί στην πόλη μας από το 1984 Είναι πατέρας  δύο παιδιών της Πένυς (1990)τελειοφείτου σπουδάστριας στον τομέα της  ψυχολογίας στο DEREE COLLEGE και της  Αθηνάς (1997) φοιτήτριας στην Θεολογική σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών .
Φοίτησε στην μέση εκπαίδευση ,στο Ζάνειο Πειραματικό Γυμνάσιο  του Πειραιά, και στην συνέχεια σπούδασε οικονομικά στο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ,στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης  Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στον τομέα του market functioning  και  business development
Έχει εργαστεί σαν  manager στα εμπορικά τμήματα μεγάλων  επιχειρήσεων στην Αθήνα, και σαν ιδιώτης επιχειρηματίας ασχολείται με την ανάπτυξη εφαρμοσμένων πληροφοριακών προγραμμάτων εμπορικής διαχείρισης ,και ηλεκτρονικής   προβολής των επιχειρήσεων  στον χώρο των social media. Ομιλεί πολύ καλά  την Αγγλική γλώσσα και χειρίζεται αρκετά καλά την Ιταλική.
Διακρίνεται για την επικοινωνιακή του ικανότητα ,τόσο στον ευαίσθητο χώρο της επιχειρηματικής προβολής ,όσο και  στις διαπροσωπικές του σχέσεις  .Δραστηριοποιείται για πρώτη φορά  με τα  κοινά της Πόλης μας ,γνωρίζοντας παρόλα αυτά από πολύ παλιά τις ιδιαίτερες ανάγκες και τα προβλήματα της .Προσωπική του πεποίθηση είναι ότι τώρα είναι η ώρα να προσφέρουμε ο καθένας μας, ένα κομμάτι από τον εαυτό του ,για να μπορέσουμε όλοι μαζί να χτίσουμε μία καλύτερη και πιο Ανθρώπινη  Πόλη.

Κοραλία Γκελέκα το γένος Πάντου, παλιά κάτοικος Πεύκης γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1967. Μεγάλωσε στις γειτονιές της Άνω Πεύκης. Είναι παντρεμένη και έχει ένα αγοράκι.

Στην ομάδα μας έχει αναλάβει τα θέματα που αφορούν το περιβάλλον και το πράσινο, επίσης υποστηρίζει την ομάδα μας στα κοινωνικά δίκτυα.

Είναι πιστοποιημένη ανταποκριτής στο CPRBLS (Βασική Υποστήριξη της Ζωής και Πρώτων Βοηθειών, με Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή)

Έχει δίπλωμα κομμωτικής, πολύ καλές γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή σε λογισμικά Windows & Microsoft office.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια όπως:

  • Ποιοτική εξυπηρέτηση Πελατών
  • Μέσα ατομικής προστασίας εργαζομένων
  • Χρήση φορητών & Τροχήλατων πυροσβεστήρων

Πιστοποιητικό παρακολούθησης στην «διάσπαση προσοχής (ΔΕΠΥ), δυσκολίες συμπεριφοράς & μάθησης»

Πρώην Εθελόντρια Δασοπυροσβέστης στο Κέντρο Προστασίας Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος του Δήμου Βύρωνα.

Ασχολείται με τη χειροτεχνία σε κατασκευές αλλά και εφαρμογές κήπου και τη διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Έχει ιδιαίτερη ικανότητα στο χώρο των δημοσίων σχέσεων, την οποία διακρίνει το ήθος και η συνέπεια.