ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ <ΦΟΡΕΣΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ....>

Στην πανέμορφη περιοχή της Πύρνας στην Λυκόβρυση υπάρχει το ταπεινό αλλά πολύ γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Σπυρίδωνα.  Ένα εκκλησάκι που έχει ιστορία τουλάχιστον δύο αιώνες. Σ αυτόν τον πολύ ειδυλλιακό χώρο που ανήκει χωροταξικά στον Δήμο μας και τον οποίο ελάχιστοι συμπολίτες μας  γνωρίζουν, η Δημοτική Παράταξη ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ 2020 προετοιμάζει με πολύ μεράκι μια πολιτιστική και κοινωνική εκδήλωση για την ΚΥΡΙΑΚΗ  9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018 και ώρα 13.00 για όλους τους συμπολίτες μας, με ελαφρύ φαγητό, ζωντανή μουσική και χορό για όλους.

Στα πλαίσια αυτής της εκδήλωσης και στην προσπάθειά της να αναδείξει η παράταξή μας την περιοχή και την ιστορία της, μέλη της σήμερα Παρασκευή ασχολήθηκαν με το ασβέστωμα του ναού εξωτερικά που είχε πολλά χρόνια να ασβεστωθεί! Τοποθετήσαμε καινούργιο σχοινί στο καμπαναριό που έλειπε εδώ και χρόνια.  Δουλέψαμε με πολύ κέφι από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα. Νομίζουμε πως το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό από ερασιτέχνες σοβατζήδες!!!

                      Καθαρίσαμε όλο τον περιβάλλοντα χώρο και δώσαμε στη περιοχή μια εικόνα αξιοπρεπή για να δεχθεί την Κυριακή τους καλεσμένους μας.  Ας έχουμε όλοι που εργαζόμαστε  για τον σκοπό αυτό την ευλογία του Αγίου Σπυρίδωνα!

Στα πλαίσια της γενικότερης προσπάθειάς μας για την ανάδειξη της περιοχής φροντίσαμε και σήμερα τοποθετήθηκε μια πινακίδα η οποία δείχνει την κατεύθυνση προς την οποία ο επισκέπτης πρέπει να κατευθυνθεί για να φτάσει στο εκκλησάκι του Αγίου Σπυρίδωνα! Κάτι που έλλειπε από την περιοχή. Κατεύθυνση δεξιά: <ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ>

                     Την Κυριακή 9/9/2018 το μεσημέρι σας περιμένουμε όλους στο όμορφο αυτό λαϊκό αντάμωμα!!!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την διαδρομή για την περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ