Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ…!!!

Σήμερα 9 Μαίου 2018   η Δημοτική μας Ομάδα ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ  2020 πραγματοποίησε τη γνωστή πια εξόρμηση στις λαικές της πόλης μας για να μοιράσει την εφημερίδα μας με τα νέα μας και τη δράση μας στο μήνα που πέρασε.

Αυτό ειδικά το τεύχος του Μαίου 2018, είχε πολύ ενδιαφέρον γιατί, αφού μελετήσαμε επισταμένως τα δεδομένα, προχωρήσαμε σε δύο πολύ αξιόλογες προτάσεις τόσο για το οικόπεδο Τ.Ο 025, το γνωστό οικόπεδο  Πέρρου, όσο και για την παραρεμάτεια περιοχή της Πύρνας στην Λυκόβρυση. Οι προτάσεις μας είχαν μεγάλη απήχηση στους συμπολίτες  οι οποίοι τις διάβαζαν και έδειχναν μεγάλο ενδιαφέρον και για τις δύο περιοχές της πόλης μας οι οποίες όταν αναμορφωθούν θα αποτελέσουν χωρους αναψυχής για όλους.

Στο τεύχος επίσης αυτό είχαμε και την πρόσκλησή μας προς όλους να παρευρεθούν στην εκδήλωση που διοργανώνουμε για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα τέταρτα γενέθλιά μας.

Η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί γιατί κάθε φορά διαπιστώνουμε πως οι συμπολίτες μας μας  ρωτούν με πολύ ενδιαφέρον για όλα τα θέματα που απασχολούν το Δήμο μας και τις δομές του. Γιατί τελικά πιστεύουμε ως όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά!!