ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ!!

Είναι αλήθεια πως όσο πλησιάζουμε προς την ημερομηνία των εκλογών, τόσο αυξάνεται ο προεκλογικός πυρετός, όσο και οι απαιτήσεις για παραταξιακή δουλειά. Όλες ανεξαιρέτως οι Δημοτικές παρατάξεις έχουν επιστρατεύσει όλο το στελεχιακό τους δυναμικό στην προσπάθειά  να πλησιάσουν με κάθε τρόπο και να επηρεάσουν τους ψηφοφόρους συμπολίτες μας. Είναι αναγκαία συνθήκη επιτυχίας αυτό και το έχουν κατανοήσει όλοι οι ιθύνοντες πολύ καλά.

Όλη όμως αυτή η προσπάθεια των παρατάξεων στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στους εθελοντές υποστηρικτές τους που πραγματικά τις πλαισιώνουν και με πολύ φιλότιμες προσπάθειες αγωνίζονται για να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις νίκης που είναι και το τελικό ζητούμενο του αγώνα τους. Εδώ ακριβώς όμως βρίσκεται και μία πολύ ουσιώδης διαφορά ανάμεσα στη ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ 2020 και όλες σχεδόν τις υπόλοιπες παρατάξεις. Η δεξαμενή των εθελοντών τους σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό στηρίζεται στους κομματικούς μηχανισμούς υποστήριξης που διαθέτουν. Έτσι γίνεται πιο εύκολος ο προεκλογικός τους αγώνας διότι οι εθελοντές κομματικά στελέχη που διαθέτουν εργάζονται και στρατολογούνται ευκολότερα.

             Η ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ 2020 έχει το προνόμιο να υποστηρίζει με πάθος πως είναι η Δημοτική παράταξη η οποία δεν έχει απολύτως καμία κομματική στήριξη και η πορεία της είναι εντελώς ανεξάρτητη από τις οποιεσδήποτε κομματικές αγκυλώσεις και δεσμεύσεις. Αυτό όμως από την μία πλευρά της δίνει κουράγιο και δύναμη να υποστηρίζει τις θέσεις της και το όραμά της ακηδεμόνευτα, αλλά της στερεί την βοήθεια των εθελοντών κομματικών μελών που οι άλλες Δημοτικές παρατάξεις διαθέτουν.

            Για το λόγο αυτό επιθυμούμε να υπενθυμίσουμε προς όλους τους φίλους και υποστηρικτές της παράταξής μας πως έχουμε ανάγκη από την εθελοντική τους προσφορά και βοήθεια, στην κοινή μας προσπάθεια που έχει ξεκινήσει πέντε χρόνια τώρα, για να φθάσουμε στην τελική νίκη που θα είναι η νέα Δημοτική Αρχή να έχει ένα καινούργιο όραμα και μια νέα προοπτική που μόνο η ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ 2020 μπορεί να εξασφαλίσει!!

          Περιμένουμε την ανιδιοτελή εθελοντική σας βοήθεια!!!   Επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2111157843,  6943688178 και στο email secretary@lp2020.com περισσότερες πληροφορίες www.lp2020.com

ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ 2020

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Θέλω να γραφτώ στους εθελοντές