ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΑΣ

Στις  17 Δεκεμβρίου 2018 ημέρα Κυριακή η Κίνησή μας  ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ 2020 κάλεσε τους συμπολίτες μας σε μια γιορτή αγάπης και συναδέλφωσης, λίγο πριν τα Χριστούγεννα,  στο ΚΟΥΤΟΥΚΙ ΤΗΣ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ. Ήταν ένα κάλεσμα στο οποίο ανταποκρίθηκαν παραπάνω από τις προσδοκίες μας συμπολίτες μας και φίλοι της Κίνησής μας, οι οποίοι δημιούργησαν ένα πολύ όμορφο κέφι, λίγες μέρες πριν τις εορτές των Χριστουγέννων.

Αυτό που μας ένωσε όλους ήταν αγάπη για τον Δήμο μας, γιατί ήρθαν νέοι Λυκοβρυσιώτες και  Πευκιώτες , παλιοί Λυκοβρυσιωτες και Μαγκουφανιώτες οι οποίοι δημιούργησαν ένα πολύ ωραίο κέφι σαν εκείνα του παλιού καλού καιρού που τα χαρακτήριζε η αγάπη. Ο καθένας είχε και κάτι να διηγηθεί από τα Χριστούγεννα του παλιού καιρού.

Το πολύ καλό φαγητό, το εκλεκτό κρασί που έρρεε άφθονο, η όμορφη ρεμπέτικη ορχήστρα που με τις ρεμπέτικες μελωδίες της μας θύμισε αλλοτινούς καιρούς, έκαναν την ατμόσφαιρα της ταβέρνας πολύ γρήγορα εορταστική και όλοι μας σιγοτραγουδούσαμε τα όμορφα τραγούδια που ακουγόντουσαν. Οι συνεργάτες της Κίνησής μας φρόντιζαν με κάθε επιμέλεια να μη λείψει τίποτα από τους καλεσμένους μας οι οποίοι απολάμβαναν και διασκέδαζαν όλοι μαζί ενωμένοι. Αυτός ήταν και ο στόχος μας. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα να αισθανθούμε όλοι μας τη συναδέλφωση και την αγάπη μεταξύ μας. Ήταν όλοι εκεί,  αποδείξαμε για μια ακόμη φορά ότι τίποτα δεν μας χωρίζει, ούτε κόμματα, ούτε παρατάξεις και ότι όλοι μαζί μπορούμε να συνεργαστούμε για να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα στην πόλη μας.

Και νομίζουμε πως το πετύχαμε!!  Η εκδήλωσή μας στέφθηκε με επιτυχία. Όλοι μας στο τέλος απολαμβάναμε την ευφροσύνη της χαράς και της γνήσιας διασκέδασης. Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους κοπίασαν για την επιτυχία της εκδήλωσης αυτής καθώς και όλους όσους μας πρόσφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά που ακολούθησε.

             ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ