Χρήστος Αναστάσης
Υπ. Δημοτικός σύμβουλος Πεύκης

Χρήστος Αναστάσης (Chris Anastasis) γεννήθηκα το 1975 στο Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας των ΗΠΑ (Charlotte, North Carolina, USA) από γονείς, Έλληνες μετανάστες με καταγωγή από το Καρπενήσι Ευρυτανίας. Εκεί πέρασα τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια ως ενεργό μέλος της ελληνικής κοινότητας, σεβόμενος την ιστορία, τις αξίες και παραδόσεις της Ελλάδας.
Το καλοκαίρι του 1990 επιστρέφω στην Ελλάδα για πρώτη φορά και γίνομαι κάτοικος της Κάτω Πεύκης. Ολοκληρώνω με επιτυχία και αποφοιτω το 1993 το American Community Schools of Athens (ACS) Χαλανρδίου. Επιστρέφω στις ΗΠΑ για να συνεχίσω τις ακαδημαϊκές μου πλέον σπουδές στο University of North Carolina του Σάρλοτ (UNCC) όπου και σπουδάζω στα τμήματα marketing, φωτογραφίας, graphic design και στη σχολή Καλών Τεχνών. Το 2000 αποφοιτω από το UNCC με Bachelor of Fine Arts (BFA) και αρχίζω να εργάζομαι σε εταιρείες στις ΗΠΑ ως Graphic Artist.
Το 2003 επιστρέφω στην Ελλάδα για να εκπληρώσω αρχικά τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις και στη συνέχεια για να εγκατασταθω πλέον μόνιμα στην Κάτω Πεύκη, όπου ζω και εργάζομαι Σήμερα, έχοντας επιστρέψει στη μεγάλη μου αγάπη την ζωγραφική και την φωτογραφία, παραδίδω μαθήματα σε ενήλικους και παιδιά και προετοιμάζομαι για την προσωπική έκθεση έργων μου.Η αγάπη μου στο χώρο των καλών τεχνών και του πολιτισμού και θέλοντας να προσφερω στα δημοτικά δρώμενα της πόλης μας για ένα πολιτιστικό δήμο με ποιότητα και κουλτούρα με έκανε να αποδεκτω με μεγάλη χαρά τη πρόσκληση του υποψήφιου δημάρχου Παναγιώτη Ιωάννου και να θέσω Τον εαυτό μου ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τον συνδυασμό Λυκόβρυση-Πευκη 2020 ,υποσχόμενος ότι θα κάνω το καλύτερο δυνατόν για έναν δήμο που να δημιουργεί και να πρωτοτυπεί στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας…