ΑΤΥΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!

Κατα τη διάρκεια της εκδήλωσης που διοργανώσαμε με την ευκαιρία των τέταρτων γενεθλίων μας τον περασμένο Ιούνιο, ο επικεφαλής της παράταξής μας κος ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΟΥ ανακοίνωσε τις πολύ σημαντικές πρωτοβουλίες μας για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου μας και των υπηρεσιών του, όταν η παράταξή μας θα αναλάβει τη Δημοτική Αρχή.

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ ….ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

 

Ανακοινώσαμε ήδη την πρώτη που είναι η θεσμική συνάντηση κάθε μήνα του Δημάρχου με τους συμπολίτες μας στο γραφείο του σε μέρες και ώρες που έχουν ήδη από τώρα καθοριστεί. Σήμερα ανακοινώνουμε τη δεύτερη πρωτοβουλία μας με την οποία θεωρούμε πως θα συμβάλλουμε  τα μέγιστα στην οργάνωση και αρμονική λειτουργία του Δήμου μας, εκμεταλλευόμενοι την εμπειρία και την θέληση για εθελοντική προσφορά όλων μας.

ΑΤΥΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

                          Έτσι επειδή πιστεύουμε πως όλοι όσοι εξεδήλωσαν την επιθυμία να είναι Δημοτικοί Σύμβουλοι αλλά δεν εκλέχτηκαν έχουν τη διάθεση της εθελοντικής προσφοράς και την αγάπη για την πόλη μας, προτείνουμε τη δημιουργία ενός άτυπου Συμβουλίου Δημάρχου το οποίο θα απαρτίζεται από μη εκλεγέντες υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους με τη σειρά των ψήφων που έλαβαν στις εκλογές, ανεξάρτητα από την πολιτική παράταξη που ανήκει ο καθένας. Ο αριθμός τους θα είναι όσοι και οι εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στο Δημοτικό Συμβούλιο (33) και θα συνεδριάζουν κάθε δεύτερη Δευτέρα του κάθε ζυγού μήνα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, δηλαδή 6 φορές το χρόνο.

                       Πιστεύουμε πως ο άτυπος αυτός θεσμός θα ενεργοποιήσει όλους όσους έχουν τη διάθεση για προσφορά και έργο στο Δήμο μας, αλλά παράλληλα ενεργοποιεί στην πράξη το κεντρικό μας σύνθημα <ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!>

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ