ΑΤΥΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΩΝ!!

Στην εκδήλωσή μας τον περασμένο Ιούνιο για τα τέταρτα γενέθλιά μας ο επικεφαλής της παράταξής μας κος ΠΑΝ.ΙΩΑΝΝΟΥ ανακοίνωσε τρείς πρωτοβουλίες της κίνησής μας οι οποίες θα συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου μας και την καλύτερη επίλυση των προβλημάτων του.

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ ….ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ
ΑΤΥΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

‘Ήδη έχουμε ανακοινώσει τις δύο πρώτες και σήμερα ανακοινώνουμε την τρίτη πρότασή μας την οποία θεωρούμε πολύ πρωτοποριακή, αλλά  συγχρόνως δίνουμε την ευκαιρία σε προηγούμενους Προέδρους Κοινότητας και διατελέσαντες Δημάρχους να καταθέτουν σε άτυπες συναντήσεις με τον Δήμαρχο τις ανεκτίμητες εμπειρίες τους από την αντιμετώπιση σοβαρών προβλημάτων του Δήμου μας.

                 Εμείς θεωρούμε τους διατελέσαντες Προέδρους και Δημάρχους  ανεκτίμητες αξίες γνώσεων και εμπειριών και επιθυμούμε να τους δώσουμε  τις ευκαιρίες να καταθέτουν γνώμες και εμπειρίες, βοηθώντας και συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό το Δήμαρχο στη λήψη καίριων αποφάσεων στα δύσκολα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει ο Δήμος μας. Πιστεύουμε ακράδαντα πως όλοι οι διατελέσαντες Πρόεδροι και Δήμαρχοι, ο καθένας με το δικό του τρόπο, συνέβαλαν αποφασιστικά στη λειτουργία του Δήμου μας και έλυσαν προβλήματα τόσο της καθημερινότητας των συμπολιτών μας όσο και προώθησαν θεσμικά την επίλυση δύσκολων Αυτοδιοικητικών καταστάσεων για την πόλη μας.

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΩΝ

                Αυτήν ακριβώς τη γνώση επιθυμούμε, έξω από κάθε σκοπιμότητα, να προωθήσουμε. Θα είναι αναμφισβήτητα πολύτιμη. Το άτυπο αυτό Συμβούλιο θα συνεδριάζει δύο φορές το χρόνο κάθε πρώτη Δευτέρα του μηνός Μαΐου και Δεκεμβρίου κάθε έτους ή έκτακτα όταν υπάρχει προς επίλυση ένα πολύ σοβαρό ζήτημα ή ακόμα όταν το ζητήσουν τέσσερεις από τους επτά παλαιούς Δημάρχους. Αυτό εξωθεσμικά καθώς και όλες οι άλλες μας προηγούμενες πρωτοβουλίες θα τηρηθούν απαρέκκλητα και με κάθε ειλικρινή διάθεση , διότι έτσι πιστεύουμε πως υλοποιούμε έμπρακτα το κεντρικό μας σύνθημα <ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!>.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ