ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

Η Δημοτική παράταξη ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ 2020 έχει προγραμματίσει μια όμορφη πολιτιστική και λαϊκή εκδήλωση για την ΚΥΡΙΑΚΗ 9  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018 στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα στην ΠΥΡΝΑ της Λυκόβρυσης. Ένα αντάμωμα όλων των συμπολιτών μας με ελαφρύ φαγητό, μουσική ζωντανή, χορό και τραγούδι.

Παράλληλα όμως η παράταξή μας, πιστή στις βασικές της αρχές και τους στόχους της, προσπάθησε να αναδείξει πολιτιστικά την περιοχή, η οποία κατά γενική ομολογία είναι άγνωστη στους περισσότερους συμπολίτες μας. Προσπαθήσαμε με όσα μέσα διαθέταμε να ανακαλύψουμε την ιστορικότητα της περιοχής, η οποία έχει τις ρίζες της από την εποχή των μυθικών χρόνων μέχρι τις μέρες μας, καθότι ήταν και είναι ένας πολύ όμορφος τόπος που  το ρέμα δίπλα στο εκκλησάκι του Αγίου Σπυρίδωνα συνδέεται με το σπήλαιο και το μαντείο στους πρόποδες της Πεντέλης.

                      Βρήκαμε λοιπόν όσα ιστορικά στοιχεία μπορέσαμε και τα παρουσιάζουμε για πρώτη φορά στους συμπολίτες μας! Έτσι όσοι μας επισκεφθούν την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου έχουν να  μάθουν πολλά!

Επιφυλλασσόμεθα λοιπόν  και σας περιμένουμε!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ