6η Ιουνίου – Από το 2014 στο 2019 ¨ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ¨

Ήταν πριν 5 χρόνια, στις 6 Ιουνίου του 2014, όταν δημιουργήθηκε από μια «παρέα» ο Συνδυασμός ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΠΕΥΚΗ 2020 που ταξίδεψε για μια 5ετία στα κοινά του Δήμου μας.

Όπως περιέγραψαν τα πράγματα οι αρχικοί ιδρυτές της προσπάθειας:

«Η Δημοτική Ομάδα “Λυκόβρυση Πεύκη 2020” είναι μια κίνηση πολιτών πολιτικού και δημοτικού προβληματισμού, που γεννήθηκε στις 6/6/14, αμέσως μετά τις δημοτικές εκλογές του 2014, για να παρεμβαίνει στα δημοτικά δρώμενα και να τα σχολιάζει, με σκοπό να διαμορφωθούν οι προϋποθέσεις δημιουργίας μιας εντελώς αδέσμευτης φωνής πολιτών.
Η Δημοτική Ομάδα LP2020 είναι μια ελεύθερη φωνή σχολιασμού της δημοτικής επικαιρότητας, προτείνοντας, όσο και όπου μπορεί, εφικτές και ρεαλιστικές λύσεις, στα όσα συμβαίνουν στο Δήμο μας και μας αφορούν άμεσα.

Στις 15 Ιουνίου 2018 ανακοινώθηκε ότι η δημοτική παράταξη ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΠΕΥΚΗ 2020 θα συμμετέχει στις εκλογές του 2019 με υποψήφιο Δήμαρχο τον Παναγιώτη Ιωάννου.»

Πράγματι η ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΠΕΥΚΗ 2020 συμμετείχε με πλήρη ψηφοδέλτια στις φετινές Δημοτικές και Κοινοτικές Εκλογές στο Δήμο μας και στις δύο Κοινότητες.

Μια δουλειά με πρωτοβουλίες, όπως η Δημόσια Διαβούλευση, η  Γειτονιά – Γειτονιά, η έκδοση μηνιαίας εφημεριδούλας την τελευταία διετία, με ιστότοπο δικό της (http://www.lp2020.com), με παρουσία στα social media, με κοινωνική παρουσία σε εκδηλώσεις συλλόγων και ομάδων στο Δήμο μας για μια ολόκληρη 5ετία, συμμετείχε στις εκλογές και εξέλεξε 2 Δημοτικούς Συμβούλους, ενώ στήριξε βασισμένη σε Προγραμματική Συμφωνία (κάτι που για πρώτη φορά συμβαίνει στο Δήμο μας) την επανεκλογή του σημερινού Δημάρχου του Δήμου μας στις εκλογές της περασμένης Κυριακής.

 

Οι κοινές αξίες και τα κοινά οράματα αυτής της νέας ομάδας οδήγησαν στην απόφαση μαζί με τα 5χρονα γενέθλια της ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΠΕΥΚΗ 2020 να εορτασθεί εφέτος και η Γέννηση μιας Νέας Πρωτοβουλίας, κάτι σαν Επανεκκίνηση και Ανανέωση, που αναλαμβάνει την σκυτάλη από εδώ και μπρος.

Χρόνια Πολλά ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΠΕΥΚΗ 2020, Χρόνια Πολλά ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.