2ο ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΙΩΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ

Η μέρα ήταν δύσκολη λόγω της συγκέντρωσης στο σύνταγμα . Η ώρα ήταν δύσκολη αλλά ήταν προγραμματισμένη πριν από 3 μήνες και δεν μπορούσε να αλλάξει. Όλες οι συγκυρίες λίγο έως πολύ μας δημιουργούσαν ανησυχία για την επιτυχία της εκδήλωσής μας. Μιά εκδήλωση που θέλαμε να την πραγματοποιήσουμε για να ικανοποιήσουμε το αίτημα πολλών ακόμα Μαγκουφανιωτών που δεν ήσαν παρόντες στην πρώτη μας εκδήλωση τον περασμένο Νοέμβριο. Κι όμως το ΚΟΥΤΟΥΚΙ ΤΗΣ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ γέμισε ασφυκτικά  από παλιούς Μαγκουφανιώτες που έδειξαν σε όλους εμάς τους νεότερους πως γλεντούσαν τον παλιό καλό καιρό οι παλιότεροι αλλά αυθεντικοί κάτοικοι της πόλης μας.

Την εκδήλωση άνοιξε ο χαιρετισμός του επικεφαλής της Κίνησής μας ΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους αποδέχθηκαν την πρόσκλησή μας, παρουσιάζοντας συγχρόνως τα μέλη της επιτροπής ( Θανασης Ξυνταράκης, Μαιρη Μπαζίγου, Κοραλία Πάντου, Μαρήλια Νικολαΐδου Γιώργος Ξάνθης και Τάκης Παπανικολάου) από την Κίνησή μας που οργάνωσαν την όμορφη αυτή εκδήλωση. Στη συνέχεια προβλήθηκε το video που είχαμε ετοιμάσει για την παλιά Μαγκουφάνα και τους ανθρώπους της, το οποίο συγκίνησε ιδιαίτερα τους παλιούς Μαγκουφανιώτες, τους δημιούργησε νοσταλγία για τις παλιές καλές μέρες του παρελθόντος.

 

Η ορχήστρα, το καλό φαγητό και το κέφι των καλεσμένων μας, δημιούργησαν πολύ γρήγορα μια καταπληκτική ατμόσφαιρα κεφιού και χαράς. Γλεντήσαμε μέχρι αργά το απόγευμα. Όλοι έμειναν πολύ ευχαριστημένοι.

Η Δημοτική Κίνηση ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ  2020 ευχαριστεί όλους όσους εργάστηκαν για την επιτυχία της εκδήλωσης αυτής, αλλά και όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

 

 

 Να είμαστε όλοι καλά και να γλεντάμε!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ